معرفی و دانلود کتاب شناخت و درمان پوکی استخوان pdf + خلاصه رایگان

۴.۴(از ۹ امتیاز)
نرگس مظلومی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شناخت و درمان پوکی استخوان

نرگس مظلومی، پزشک است و در این کتاب، به بیماری پوکی استخوان، از بیماری‌های فراگیر در میان سالمندان پرداخته است. کتاب پس از توضیح عوامل پیدایش بیماری پوکی استخوان، روش‌های تشخیص و کاهش آثار آن به وسیله ورزش را توضیح داده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شناخت و درمان پوکی استخوان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشناخت و درمان پوکی استخوان

بسیار برای میان سالان و کهن سالان نیاز به دانستن است

Morteza Kalantari
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۱۲/۱۶

من در قسمتی از کتاب مشکل علمی دیدم که شکستگی گردن فمور رو به اشتباه شکستگی لگن معرفی کرد. این قضیه توی ذوقم زد.

رها
۱۴۰۵/۰۱/۰۷

از نظر محتوی، کتاب خوب و مناسب برای عموم خوانندگان هست و بنظر بنده مطالعه این کتاب برای بانوان بسیار مفید خواهد بود.

کلید آزمایشات و چکاپ‌های لازم در زندگیتصویر جلد کتاب کلید آزمایشات و چکاپ‌های لازم در زندگی
هاله بزرگ گراییلی
تو؛ چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ (کتاب نهم)تصویر جلد کتاب تو؛ چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ (کتاب نهم)
مایکل اف رویزن
تو؛ چقدر درباره‌ی بدنت می‌دانی؟ (کتاب نخست)تصویر جلد کتاب تو؛ چقدر درباره‌ی بدنت می‌دانی؟ (کتاب نخست)
شناخت و درمان سنگ کلیهتصویر جلد کتاب شناخت و درمان سنگ کلیه
نجمه شمس‌پور
کلید شناخت و درمان سرماخوردگیتصویر جلد کتاب کلید شناخت و درمان سرماخوردگی
سید هادی قاسمی
چگونه لاغر شویمتصویر جلد کتاب چگونه لاغر شویم
حمیدرضا نظم‌جو
دایره‌المعارف جامع ماساژ (ماساژ درمانی)تصویر جلد کتاب دایره‌المعارف جامع ماساژ (ماساژ درمانی)
سوزان مامفورد
پایان درد روزانه برای ۵۰+تصویر جلد کتاب پایان درد روزانه برای ۵۰+
جوزف تیری
پاکسازی کبد چرب، کلیه، پوست، غدد لنفاوی، روده بزرگتصویر جلد کتاب پاکسازی کبد چرب، کلیه، پوست، غدد لنفاوی، روده بزرگ
ساندرا کبوت
پنج راز سلامت و شادابی مغزتصویر جلد کتاب پنج راز سلامت و شادابی مغز
بهزاد رحمتی
شناخت و درمان کلسترولتصویر جلد کتاب شناخت و درمان کلسترول
نرگس مظلومی
درمان بیماری‌های معده به روش گیاهیتصویر جلد کتاب درمان بیماری‌های معده به روش گیاهی
رضا امیری
غلبه برسردردهاتصویر جلد کتاب غلبه برسردردها
ایزابل تویوس
شناخت و درمان بیماری‌های پروستاتتصویر جلد کتاب شناخت و درمان بیماری‌های پروستات
بینش امامی
۱۰۱ نکته اضطرابتصویر جلد کتاب ۱۰۱ نکته اضطراب
لیلا عظیمی
کلید کاهش وزن با تنظیم کالری غذاییتصویر جلد کتاب کلید کاهش وزن با تنظیم کالری غذایی
پوجا مالهوترا
۱۵۰ راز ترکیبی میوه‌جات و سبزیجاتتصویر جلد کتاب ۱۵۰ راز ترکیبی میوه‌جات و سبزیجات
ترانه دبیر
تو؛ چقدر به قلبت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب دوم)تصویر جلد کتاب تو؛ چقدر به قلبت اهمیت می‌دهی؟ (کتاب دوم)
مایکل اف رویزن
کلید رژیم غذایی برای مقابله با فشار خونتصویر جلد کتاب کلید رژیم غذایی برای مقابله با فشار خون
پیمان مصلائی
دندانتصویر جلد کتاب دندان