کتاب فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست)
معرفی کتاب فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست)
کتاب فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست) نوشته سجاد ثاقبدوست و دیگران گنجینه سؤالات پیش کارورزی و دستیاری پروگنوز ویرایش ۱۴۰۰ است که انتشارات طباهنگ برای دانشجویان پزشکی منتشر کرده است.
درباره کتاب فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست)
کتاب فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست)را نشر طباهنگ منتشر کرده است. موسسه آموزشی طبآهنگ که همان موسسه دکتر مشاور سابق است از مرداد ماه سال ۱۳۹۸ فعالیتهای خود را در زمینه مشاورههای تخصصی از علوم پایه تا آزمون تخصص سازمان سنجش پزشکی رسما آغاز کرد.
به مرور فعالیتهای جانبی از جمله تالیف کتاب و پروژههای نوین آموزشی به مجموعه اضافه شد. مجموعه کتب موسسه طباهنگ با برند پروگنوز (prognosis) در مقاطع علوم پایه و دستیاری در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی منتشر شده است و با بیان شیوا و سبک نموداری میتواند مفاهیم را سریعتر و کاربردیتر آموزش دهد. کتاب فارماکولوژی یکی از کتابهای تخصصی پزشکی انتشارات طباهنگ اشت.
خواندن کتاب فارماکولوژی (آموزش مبتنی بر تست)را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان پزشکی پیشنهاد میکنیم.
زیاد به نظرم کامل و جامع نیست و فقط به درد یه مرور سریع میخوره و از نظر تعداد تست هاش اصلا مناسب من نبود.
سلام و خداقوت دانشجو برای مرور بسیار کلی و اشنایی با دسته بندی داروها کتاب خوبیه ولی برای اشنایی با جزئیات و نکات ببشتر قطعا کاتزونگ بهتره