کتاب آتن
نیکو زهادیانتشارات:
فرهنگ رسانه پویا٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آتن
نیکو زهادی( -1345)، پژوهشگر است.
در بخشی از این کتاب که پیرامون جاذبههای گردشگری شهر باستانی آتن، پایتخت یونان است درباره «معبد زئوس» میخوانیم:
«معبد زئوس معبدی بوده است که توسط فیدیاس در المپیا برای زئوس ساخته شد. ساختمان با شکوه این معبد بین سالهای ۴۷۰ تا ۴۵۶ پیش از میلاد به دست یک معمار محلی بنا شد. این معبد ششگوش با سنگهای آهکی بزرگی که ستونهای تو پُر و بزرگی آنها را احاطه کرده بودند، ساخته شده بود و نمای آن توسط گچ تزیین شده بود. تا چند سال پس از پایان کار ساختمان معبد، تندیس مناسبی از زئوس در آن نبود. به همین دلیل تندیسسازی ماهر از آتن را برای ساختن تندیس زئوس انتخاب کردند.
معبد زئوس درالمپیای یونان در بین سالهای ۴۷۲ تا ۴۵۶ پیش از میلاد ساخته شده است. معبد و مجسمه زئوس از قدیمیترین آثار تاریخی شناخته شده در یونان باستان است این معبد به مناسبت خدای یونان زئوس ساخته و پرداخته شده است. مجسمه زئوس در این شهر تا سال ۴۶۲ سالم نگهداری شد تا اینکه در این سال در یک آتش سوزی بسیار بزرگ تخریب شد. در نوشتههای به جا مانده از یونان باستان آمده است که “با وجود آنکه معبد زئوس بسیار بزرگ است و با اینکه مجسمه، زئوس را در حالت نشسته نمایش میدهد اما سر مجسمه تقریبآ به سقف چسبیده است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آتن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آتن |
من را می بخشی؟سالی گریندلی
ذهن دیگران را بخوانید (خلاصه کتاب)دیوید جی لیبرمن
منشور شعر حکمتسیدعلی صالحی
نیکی در جوانیسوفی لواسور
هزار و یک شب (دفتر دوم)؛ شب پنجاه و سوم تا پنجاه و پنجم: حکایت ملک نعمان و فزرندان او، شرکان و ضو المکان بخش چهارمعبداللطیف طسوجی
درمان بازی محور کودکمعصومه عبدالوهابی
عطر عطشسارا عرفانی