کتاب تهران
معرفی کتاب تهران
نیکو زهادی( -1345)، پژوهشگر است.
در بخشی از این کتاب که پیرامون جاذبههای گردشگری تهران است میخوانیم:
«این تهران بزرگ هم برای خودش حکایاتی دارد که بسیار جالب است. آنگونه که پیداست مردم این ابرشهر کنونی، علاقه زیادی به زندگی زیرزمینی داشتهاند و اکثر خانهها چندین متر در زیرزمین واقع بوده. شاید برای جبران گذشته باشد که تهرانیهای امروزدوست دارند در بالاترین نقطه شهر زندگی کنند و شاید روحشان این دستور پنهان را به آنها میدهد. البته این زیرزمیننشینی دلایل متعددی داشته که بدون هیچ شکی باید گفت که نشان از هوش مردمان ساکن آن زمان تهران دارد.
یاقوت حموی در کتاب معجمالبلدان هم به گونهای به این مساله اشاره میکند و ترس تهرانیها از دشمنان را دلیل زیرزمین نشینی میداند. ظاهراً پنهان شدن تهرانیها از چشم دشمنان، خودش یک فن جنگی محسوب میشد، چون محل اختفای آنها به هیچ وجه توسط دشمنان قابل شناسائی نبوده و تمامی دشمنان با صرف چندین روز یا چندین هفته از عمر خود، بدون گرفتن هیچ نتیجهای از همان راه آمده دفع شر میکردهاند. آنگونه که پیداست تهرانیها در دادن خسارت و غنیمت به دشمن، هرگز نم پس نمیدادهاند و با استفاده از تکنیک اختفا، دشمنان را دست به سر میکردهاند.»
Martyr Ali Sayyad Shirazi (شهید علی صیاد شیرازی) - نسخه انگلیسی
استینافجان گریشام
برنامه ریزی در ایرانفرهاد دژپسند
داستان کوتاهبلقیس روشن
با اینکه من دایناسورم می خوام بگم دوست دارمجین یولن
نباته (آیش)محمدرضا لروند (سالک)
اتحادیه ابلهانجان کندی تول
پدیدارشناسی روحگئورگویلهلمفریدریش هگل
غنیمتصادق کرمیار
کلیات تاریخ و تمدن هندکریم نجفی برزگر
صنعت گردشگریراجر داس ول
پژوهشی در شعر فارسی از گذشته تا معاصرعلی اصغر سالاری
آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری ایمنی شناسی دامپزشکیگروه مولفان سنجش امیرکبیر
تأملاتی در وجودشناسی ابونصر فارابیسپیده شهیدی مارنانی