جملات زیبای کتاب روایت | طاقچه
تصویر جلد کتاب روایت

بریده‌هایی از کتاب روایت

نویسنده:بزرگ علوی
انتشارات:انتشارات نگاه
امتیاز
۳.۷از ۷ رأی
۳٫۷
(۷)
فقرشان، نادانی‌شان، توسری‌خوریشان، حرف‌شنویشان سرمایه‌های ما منورالفکرهاست. اینها باید دست نخورده بمانند. به مسجد و زیارت بروند، سینه و قمه بزنند، نماز بخوانند، روزه بگیرند، عرق بخورند و مست کنند، سفره حضرت فاطمه بیندازند و به هم فحش خواهر و مادر بدهند. یارب مباد آنکه گدا معتبر شود، هرچه ابله‌تر، خودپسندتر، وقیح‌تر و مطیع‌تر بهتر. حالا این دوستان شما..»
Narges
گرفتار بیکاری شدن اسیر شکست شدن است.
Narges
«اگر هم یکبار بشکنید نهراسید، زانو به زمین نزنید و روز به شام نرسیده برخیزید، تر و تازه خود را آماده کنید و بستیزید. پس از شکست‌های پی در پی هنوز هم آزاد هستید، آزادتر می‌شوید، مشت‌های شما فشرده‌تر می‌شود و یورش‌هایتان مؤثرتر.
Narges
پرسش‌های بی‌پاسخ یک عمر او را رنج داد. خوشا به حال آنهائی که عقلشان پاره سنگ می‌برد، نادان به دنیا می‌آیند و نادان‌تر می‌روند.
Narges
تمام زندگی او تلاشی است به منظور رهائی از چنگ سرنوشت و این یک امر دشواری بود که زورش به آن نرسید.
Gisoo
ایمان، دل بستن به چیزی که نیست و وجود خارجی ندارد و روزی ممکن است وجود خارجی پیدا کند. کاشتنی نیست باید از خود در قلب و روح آدم جوانه بزند و بروید و انسان را به از خود گذشتگی‌هائی وادارد که عقل آن را منع می‌کند.
Narges

حجم

۳۲۰٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۷

تعداد صفحه‌ها

۴۴۶ صفحه

حجم

۳۲۰٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۷

تعداد صفحه‌ها

۴۴۶ صفحه

قیمت:
۱۶۳,۰۰۰
تومان