معرفی و دانلود کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب) + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب)

کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب)

نوع کتاببدون نظر
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب)

کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب) نوشته سیمون دوبووار است که یاسین قاسمی بجد آن را ترجمه کرده است. این کتاب صوتی را انتشارات جزیره کتاب با گویندگی سمانه آزادگویان منتشر کرده است. داستان از دیداری عجیب آغاز می‌شود: بازیگری به نام رجینا با مردی روبه‌رو می‌شود که ادعا می‌کند نمی‌میرد. از همین نقطه، روایت به سراغ حسادت، شهرت و اضطراب مرگ می‌رود و پرسشی سنگین را پیش می‌کشد: اگر پایان نداشته باشی، زندگی چه معنایی پیدا می‌کند؟ نسخه صوتی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب)

رمان همه می‌میرند در سال ۱۹۴۶ توسط انتشارات Gallimard در پاریس منتشر شد. این اثر، سومین رمان سیمون دوبووار، در دوره‌ی جنگ جهانی دوم و پس از خون دیگران (Le Sang des autres) نوشته شده و با وسعتی بیش از ۶۰۰ سال، تاریخ اروپا را در بر می‌گیرد تا به پرسش‌هایی بنیادین درباره‌ی رابطه‌ی فرد با تاریخ پاسخ دهد؛ پرسش‌هایی چون امکان منطقِ فداکاریِ فردی برای آینده‌ی مبهم بشریت و معنای مفاهیمی چون «آینده» و «بشریت».

اولین نسخه‌ی آمریکایی این کتاب در سال ۱۹۵۵ توسط انتشارات The World Publishing Company در کلیولند و نیویورک و با ترجمه‌ی لئونارد ام. فریدمن منتشر شد. این رمان «عجیب‌ترین و گیراترین» رمان دوبووار توصیف شده است. از این اثر در سال ۱۹۹۵ اقتباسی سینمایی با همین نام ساخته شد.

خلاصه داستان صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
رجینا، بازیگری مشهور و ناآرام، پس از یکی از اجراهایش با مردی مرموز به نام ریموند فسکا آشنا می‌شود؛ مردی که از جمع فاصله دارد و رفتارش به آدم‌های عادی شباهت ندارد. این آشنایی به رابطه‌ای پیچیده تبدیل می‌شود و رجینا کم‌کم درمی‌یابد فسکا واقعاً جاودانه است. فسکا برای او از قرن‌ها زندگی خود می‌گوید؛ از جنگ‌ها، قدرت، عشق، طاعون، انقلاب و آدم‌هایی که یکی‌یکی از دست داده است. هرچه رجینا بیشتر به او نزدیک می‌شود، بیشتر با این حقیقت روبه‌رو می‌شود که جاودانگی نه موهبتی رهایی‌بخش، بلکه تجربه‌ای فرساینده و تهی‌کننده است.

چرا باید کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب) را بشنویم؟

دلایل شنیدن کتاب صوتی همه می میرند را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

  • این کتاب صوتی تقابل میان ترس از مرگ و ملال جاودانگی را به‌شکل ملموس پیش می‌کشد.
  • شنونده با شخصیتی روبه‌رو می‌شود که میل به شهرت و دیده‌شدن را تا مرز بحران وجودی تجربه می‌کند.
  • داستان، رابطه عشق و نیاز به ماندگاری در ذهن و حافظه دیگران را بررسی می‌کند.
  • بخش‌های مربوط به زندگی طولانی فسکا، چشم‌اندازی گسترده از تکرار جنگ، قدرت و شکست در طول زمان می‌سازند.
  • این اثر کمک می‌کند مسئله معنا را نه از زاویه کمبود زمان، بلکه از زاویه بی‌پایان‌شدن زمان هم دید.

شنیدن کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

شنیدن کتاب صوتی همه می میرند به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

  • علاقه‌مندان به رمان‌هایی که در کنار داستان، پرسش‌های وجودی و فلسفی را دنبال می‌کنند.
  • مخاطبانی که به شخصیت‌های پیچیده، ناآرام و درگیر با حسادت، عشق و ترس از فراموش‌شدن علاقه دارند.
  • کسانی که از داستان‌هایی با فضای تاریخی، عاطفی و تأمل‌برانگیز لذت می‌برند.
  • شنوندگانی که می‌خواهند درباره نسبت مرگ، زمان و معنا در زندگی بیشتر فکر کنند.
  • علاقه‌مندان به آثاری که جاودانگی را نه به‌عنوان آرزو، بلکه به‌عنوان مسئله‌ای دشوار بررسی می‌کنند.

درباره سیمون دوبوار

سیمون لوسی ارنستین ماری برتران دو بوار (۹ ژانویه ۱۹۰۸ – ۱۴ آوریل ۱۹۸۶) نویسنده، فیلسوف اگزیستانسیالیست، فعال سیاسی و فمینیست برجسته‌ی فرانسوی بود. او که در پاریس و در خانواده‌ای بورژوا و کاتولیک به دنیا آمد، پس از تحصیل در سوربن، در سال ۱۹۲۹ در آزمون معتبر «اگره‌گاسیون» (agrégation) در رشته‌ی فلسفه، به‌عنوان جوان‌ترین فرد، رتبه‌ی دوم را پس از ژان پل سارتر کسب کرد. دوبووار و سارتر که از آن پس رابطه‌ای عاشقانه و فکری مادام‌العمر را با یکدیگر آغاز کردند، هرگز ازدواج نکردند و صاحب فرزندی نشدند.

در سال ۱۹۴۵، دوبووار به همراه سارتر و موریس مرلوپونتی، مجله‌ی ادبی، فلسفی و سیاسی Les Temps Modernes را تأسیس کرد. او که به‌عنوان یکی از چهره‌های روشنفکر چپ، فعال سیاسی و عضو جنبش فمینیستی دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ بود، بیش از همه به‌خاطر رساله‌ی بنیادین جنس دوم (Le Deuxième Sexe, ۱۹۴۹) و رمان برنده‌ی جایزه‌ی گنکور، ماندارن‌ها (Les Mandarins, ۱۹۵۴) شناخته می‌شود. دوبووار سرانجام در ۱۴ آوریل ۱۹۸۶ در پاریس درگذشت و در کنار سارتر در گورستان مونپارناس به خاک سپرده شد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی همه می میرند (خلاصه کتاب) و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابهمه می میرند (خلاصه کتاب)
موضوعرمان، داستان خارجی، خلاصه کتاب
نویسندهسیمون دوبووار
مترجمیاسین قاسمی بجد
گویندهسمانه آزادگویان
انتشاراتانتشارات جزیره کتاب
فرمت کتابMP3
حجم فایل کتاب۸۷.۶۸ مگابایت
مدت‌زمان۱ ساعت و ۲۹ دقیقه
قیمت کتاب۴۹۰۰۰ تومان
برچسبادبیات فرانسه

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵
نظری برای کتاب ثبت نشده است.