معرفی و دانلود رایگان کتاب صوتی زندگی یعنی همین
تصویر جلد کتاب صوتی زندگی یعنی همین
off

کتاب صوتی زندگی یعنی همین

نوع کتاب
۲.۹ امتیاز(از ۱۵ رأی)
پدیدآورندگان: 
طنین تقوی
گوینده: 
مهدی رضایی
انتشارات: 
خانه داستان چوک

معرفی کتاب صوتی زندگی یعنی همین

کتاب صوتی «زندگی یعنی همین» نوشتهٔ طنین تقوی در کانون فرهنگی چوک منتشر شده است. زندگی یعنی همین هفتادوهشتمین برنامه نمایش صوتی داستان کانون فرهنگی چوک است که با هنرمندی زهرا کامکار و مهدی رضایی و به کارگردانی مهدی رضایی با همکاری مریم بستان‌بان تولید و منتشر شده است. «کانون فرهنگی چوک» متعلق به هیچ سازمان، دسته، نهاد، گروه و یا حزبی نیست و برخاسته از تلاش عده‌ای جوان دوست‌دار ادبیات است که قصد دارند برای اعتلای فرهنگ و ادبیات کشور تلاش کنند.

درباره کانون فرهنگی چوک

«کانون فرهنگی چوک» درسال ۸۵ ابتدا با نام «انجمن داستانی چوک» توسط عده‌ای جوان فعال شروع به کار کرد و در شهریورماه سال ۸۹ اولین نشریه الکترونیک پی‌دی‌اف داستانی ایران را منتشر کرد که این فعالیت، مستمر ادامه دارد و علاوه بر آن فصلنامه شعر چوک از سال ۹۳ فعالیت خود را شروع کرده که این ماهنامه‌ها و فصلنامه‌ها به ۱۰۰۰۰۰ مخاطب فارسی زبان در سراسر دنیا ایمیل می‌شود. از شهریور ماه سال ۹۰ این انجمن فعالیت خود را به صورت گسترده‌تر و با عنوان «کانون فرهنگی» آغاز کرده است. در طی این سال‌ها، اعضای انجمن نزدیک به ۵۰ اثر منتشرکرده و در بیش از ۴۰ جشنواره و جایزه ادبی حائز مقام شده‌اند.

کتاب صوتی زندگی یعنی همین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این داستان صوتی به دوست‌داران داستان‌های کوتاه معاصر پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی زندگی یعنی همین و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابزندگی یعنی همین
موضوعداستان کوتاه
نویسندهطنین تقوی
گویندهمهدی رضایی
انتشاراتخانه داستان چوک
فرمت کتابMP3
حجم فایل کتاب۲۵.۲۳ مگابایت
مدت‌زمان۱۸ دقیقه
قیمت کتابرایگان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

heliya
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۹/۱۴

این کتاب بخشی از صحبت های یک زن و شوهر است که از دیدگاه من جذاب و مفید نبود

۰
مجید کاشانی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۸/۰۵

یه زندگی عادی اما یه جریان جالبه روز مره مثلا حایی ک زن به مرد میگوید چرا ما زنها باید بابت اینکه شوهرمون بهمون خیانت نمیکنه ازش متشکر باشیم جالبه

۰
Mohammad Bagheri
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۰/۱۰

واقعا احساس خوشبخت بودن کاملا نسبی هست و به دلیل خاصی هم نیاز نداره. داستان ساده و خوب بود.

۰
atena
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۲/۰۱

داستان برای من جذابیت زیادی نداشت و خسته کننده بود

۰
کاربر ۴۹۴۳۹۳۹
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۱۳

اصلا خوشم نیامد

۰
بهمن
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۲/۱۷

داستان که نه عادات و افکار روزانه و زنانه بود

۰