کتاب 16بادبان موفقیت دانشجوی ارزشمند
معرفی کتاب 16بادبان موفقیت دانشجوی ارزشمند
کاب 16بادبان موفقیت دانشجوی ارزشمند نوشته حکیمه اکبری است، این کتاب به شما کمک میکند بتوانید برای زندگی موفق توأم با خوشنودی در دوران دانشجویی طرحی دقیق بریزید.
درباره کتاب 16بادبان موفقیت دانشجوی ارزشمند
دوران دانشجویی دورانی بسیار مهم در زندگی یک انسان است چرا که آمال و آرزوهای جوانی در این دوران جوانه زده و فرد آماده یک انقلاب درونی بزرگ است. اهمیت فوقالعاده این دوران هم به همین علت است؛ لذا میتواند یک فرصت یا تهدید باشد.
کل مسیر زندگی ما همانند سفر یک کشتی در اقیانوس پر چالش زندگی است. در این کتاب مهارتهایی آموزش داده شده که همانند بادبان برای ناخدا است. هر چقدر توانمندانهتر بتوانیم بادبانها را کنترل کنیم، بهتر میتوانیم کشتی زندگیمان را به سوی اهداف روشن و در راستای رسالت و مأموریت الهیمان هدایت کنیم.
هدف این کتاب، راهنمایی جهت رسیدن به زندگی موفق و پیمودن مسیر زیبای زندگی در دوران دانشجویی است.
خواندن کتاب 16بادبان موفقیت دانشجوی ارزشمند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب 16بادبان موفقیت دانشجوی ارزشمند
در طی بیش از یکدهه که بهعنوان مدرس دانشگاه فعالیت دارم، علت کمرغبتی اکثر دانشجویان را به مطالعه کتابهای درسی از خودشان، جویا شدهام. بیشترآنها بیعلاقگی و بیانگیزگی نسبت به علمآموزی، مدرکگرایی، ناامیدی به آینده شغلی و سرگردانی این دوران پر چالش را علت اصلی دلسردی دوران دانشجویی عنوان کردهاند. معتقدم که سیستم آموزشی دانشگاه خالی از اشکال نیست؛ چون دانشجویان نمیتوانند به تمامی خواستههای درونی خود در دانشگاه جامه عمل بپوشانند، لذا سرخورده و ناراضی میشوند؛ در نتیجه آرامش روحی هم نخواهند داشت که بتوانند با انگیزه بالا به مطالعه مطالب درسی و حتی غیردرسی روی آورده و دانش خود را توسعه دهند.
نبود تناسب بین ظرفیت فعلی دانشگاهها و نیازهای آتی بازار کار، آشنا نبودن اساتید با نحوه صحیح انتقال کاربردی و تعاملی دروس، نبود سرفصل ارتباطی دروس با بازار کار و صنعت، مطرح نبودن مسائل پژوهشی و آموزشهای کاربردی در دانشگاه، از مهمترین عوامل کمرغبتی و کاهش انگیزه در دانشجویان است.
مأموریت من
مأموریت اصلی ما در زندگی، بدون مشکل زیستن نیست؛ بلکه با انگیزه زندگی کردن، هنری است که باید یاد بگیریم.
هرکسی در زندگی یکسری مشکلات را تجربه میکند؛ مشکلات اموری طبیعی و بدیهی هستند و اگر نباشند روند روبهرشد، به چالش کشیده نمیشود و مسیر تکاملی به بنبست میرسد.
در واقع زندگی سرشار از فرصتهای حل مسأله است؛ برای یک نبرد آمادهای؟!
چه زیباست وقتی که آزمونهای روزمره زندگیمان را چالش بنامیم. «چالش» کلمهای پرمعنا و مثبت است که ذهن را در مسیر رشد و تعالی، به جلو هدایت میکند و قدرت توانایی حل مسأله را در ذهن پرورش میدهد.
«مایک گافکا» میگوید: «برای موفق بودن باید همه چالشهایی را که سر راهتان قرار میگیرند، بپذیرید. شما نمیتوانید فقط آنهایی را بپذیرید که برایتان خوشایند است».
تغییر اجباری است!
«تغییر» از ما اجازه نمیگیرد و وارد زندگیمان میشود؛ اما «رشد» عنصری است که به اراده ما بستگی دارد. این ما هستیم که تصمیم میگیریم رشد کنیم یا از بین برویم!
«برانسون» جمله زیبایی دارد: «اگر بتوانی فرصتها را در جایی که دیگران چالش میبینند دریابی، هیچ محدودیتی برای تو وجود نخواهد داشت و آینده بسیار روشن، از آن توست».
شخصا باید مسئولیت کامل زندگیمان را بپذیریم، ما خالق افکارمان هستیم و افکارمان مسئول سر و سامان دادن به جسم و روحمان هستند.
به نظرم خوب بود،ارزش یه بار خوندن رو داشت