کتاب رونیکای فرشته
معرفی کتاب رونیکای فرشته
کتاب رونیکای فرشته قصههایی کوتاه نوشته ریحانه کاشی ساز، نویسنده شش ساله است. این داستانهای کوتاه از زبان همان کودک شش ساله بیان میشود و نویسنده به این ترتیب زندگی خودش را در قالب داستان درآورده است.
این داستان زیبا، هم مخاطبان را با تجربههای زندگی کودکی آشنا میکند که از لحاظ ظاهری و جسمی با دیگران متفاوت است و هم به کودکان احترام به همه انسانها، موجودات و آفریدههای خدا را میآموزد.
کتاب رونیکای فرشته را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب رونیکای فرشته را به تمام دوستداران داستانهای کودکان و داستانهایی که از زبان کودکان بیان میشود، پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب رونیکای فرشته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | رونیکای فرشته |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۶۶۶۸۳۰۹ |
| تعداد صفحهها: | ۲۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه کودکان برای ایران آینده |

این کتاب برای سنین پایین ۱۱ سال میخوره چیز قشنگی توش گفته و چیزی که میرسونه قشنگه ولی احساس میکنم خیلی بچگونه است. امد اگه کامل دادم برای این بود که این کتاب میتونه یک کتابه عالی برای بچه های...بیشتر
این کتاب واقعا کتاب خوبیه نویسنده ی این کتاب همکلاسیه منه