کتاب مبانی لاتک مهدی بدیعی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب مبانی لاتک

کتاب مبانی لاتک

معرفی کتاب مبانی لاتک

کتاب مبانی لاتک نوشته مهدی بدیعی و حسین کثیری یکی از کتاب های تخصصی انتشارات دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول برای استفاده دانشجویان رشته کامپیوتر است.

دانشگاه بزرگ جندی‌شاپور یکی از دانشگاه خای صنعتی مدرن ایران است که در جنوب کشور به تولید و ترویج علم و پرورش متخصصان می‌پردازد. این دانشگاه به عنوان میراث‌دار قدیمی‌ترین و بزرگترین دانشگاه جهان‌باستان و نماد آموزش‌عالی‌کشور از گذشته تاکنون، علاوه بر مسئولیت‌‎های گسترده و عمیق آموزشی و پژوهشی، وظیفه حفظ و حراست از جایگاه و حیثیت علمی این مرز و بوم و احیای تاریخ و فرهنگ حاکم بر دانشگاه جندی شاپور باستان را دارد.

در حال حاضر در دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول، دانشکده‌های برق و کامپیوتر، عمران، مکانیک، معماری و شهرسازی و علوم پایه در این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

انتشارات این دانشگاه نیز کتاب‌های گوناگون علمی و تالیفات اعضای هیئت علمی خود را در رشته‌ها و گروه‌های مختلف آموزشی ذکر شده برای استفاده دانشجویان به چاپ می‌رساند.

کتاب مبانی لاتک نیز یکی از کتاب‌های تخصصی برای ارتقای دانش دانشجویان رشته – است که در انتشارات این دانشگاه به چاپ رسیده است.

فرشاد اشکبوس
۱۴۰۲/۱۰/۰۷

من لاتکس و همچنین زپرشین رو تا حدی بلدم ولی این کتاب بیشتر دستوراتش اجرا نمی‌شه. بویژه دستورهای زپرشین . همچنین ما در زپرشین دستور فارسی نداریم که نمونه تو این کتاب نوشته \وسط چین یا ... چنین دستوراتی در

- بیشتر
راهنمای سفر به ایران، مکان ها و مناظر دیدنی
رستم خارگات
الدرر الفقهیة فی شرح اللمعة الدمشقیة (الجزء الثالث)
ماجد کاظمی (دباغ)
کودک برنامه نویس من
محدثه بابایی
خط های حافظ و هارتونگ
پدرام حکیم زاده
زبان تخصصی (رشته زمین شناسی)
ناهید شیخی
اختلال در عملکرد فردی، اجتماعی و تحصیلی نوجوانان معتاد به اینترنت
موسی ریگی کوته
سیره فاطمی در ترازوی شیعه و اهل سنت
محسن فاطمی اصل
ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (آزادی بیشتر)
اليزابت ويلسون
۲۱ مسئله قرن ۲۱
سازمان ملل متحد، برنامه محیط زیست (UNEP)
توسعه تفکر برون‌ مغزی
آنی مورفی پال