کتاب ارزیابی و بررسی اسناد اصول کافی (جلد هفتم) ابوطالب نظری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ارزیابی و بررسی اسناد اصول کافی (جلد هفتم)

کتاب ارزیابی و بررسی اسناد اصول کافی (جلد هفتم)

معرفی کتاب ارزیابی و بررسی اسناد اصول کافی (جلد هفتم)

کتاب ارزیابی و بررسی اسناد اصول کافی؛ جلد هفتم اثر ابوطالب نظری یکی از کتب تخصصی مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص) برای پژوهشگران علوم حدیث است.

مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)، زیر نظر معاونت پژوهشی جامعه المصطفی(ص) العالمیه، با هدف ترویج و گسترش معارف اسلامی و نشر کتاب‌های مورد نیاز داخل و خارج از کشور در حوزه علوم اسلامی و انسانی از سال ۱۳۷۹ آغاز به کار نموده و مفتخر است تاکنون ۱۲۷۶ عنوان کتاب چاپ اول منتشر نموده که بعضی از آنها به چاپ دوازدهم نیز رسیده است. بیش از نیمی از کتاب‌های منتشر شده این مرکز آموزشی و نیمی از آن پژوهشی است.

فقه و اصول، کلام و عقاید، اخلاق و تربیت، ادیان و مذاب، معارف اسلامی، حدیث، ادعیه، تاریخ و علو سیاسی، علوم اجتماعی علوم قرآنی و تفسیر، اقتصاد اسلامی، ادبیات و بسیاری از حوزه های دیگر علوم انسانی و اسلامی در حوزه کاری مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص) قرار دارند.

خواندن کتاب ارزیابی و بررسی اسناد اصول کافی؛ جلد هفتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

پژوهشگران و علاقه‌مندان به علم حدیث مخاطبان این کتاب‌اند.

ندای درون
روایات ساختگی
ماجد کاظمی (دباغ)
باور یک عشق
زهرا میرزایی
شناخت کودک و نوجوان؛ مفاهیم اولیه در کودک (جلد اول)
سیروس ولی زاده
روانشناسی بازی های ذهنی
هادی قاضی زاده
خاستگاه و گستره سواد رسانه ای و اطلاعاتی (جلد دوم)
اولا کارلسون
مالکیت الکترونیک در حقوق ایران و اسناد بین الملل
مهدی پناهی
اشک و خون
سیدمصطفی سیدمشهدی
هوش زنانه در بازی مردانه
سونا سمیع پور
مجموعه نظریات فقهی شورای نگهبان در پاسخ به استعلامات دیوان عدالت اداری (۱۳۹۶-۱۳۹۲)
حسین احمدی
اصول جامع جانورشناسی هیکمن؛ بخش چهارم (فصل های ۲۹ تا ۳۶، فعال بودن حیات)
کلیولند هیکمن
نردبان سعادت (فولانی)
سیدمحمدرضا طباطبایی
سرنوشت موسسه های پژوهشی علوم انسانی ایران از بنیاد فرهنگ ایران تا موسسه مطالعات و تحقیقات فرهنگی
علیرضا ملایی توانی