کتاب دری و بره سیاه کوچولو
معرفی کتاب دری و بره سیاه کوچولو
کتاب دری و بره سیاه کوچولو نوشته ابی هنلن و ترجمه شبنم حیدریپور است. کتاب دری و بره سیاه کوچولو را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب دری و بره سیاه کوچولو
دری فانتاسماگوری، یا همان وروجک، تهتغاری خانواده است. او یک خواهر و برادر بزرگتر از خودش به نامهای ویولت و لوک دارد. دری اولین دندانش لق شده و مدام از پری دندان حرف میزند و اعصاب خواهر و برادرش را خرد کرده است.
دری در مدسه خواندن یاد میگیرد اما او نسبت به بقیه کمی ضعیفتر است. تا اینکه بالاخره شروع به خواندن میکند و به دنیای داستان میرود، در همین زمان یک بره از داستان بیرون میآید و رددسرهای دری شروع میشود.
خواندن کتاب دری و بره سیاه کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام خردسالان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
جالبه💐💐من چاپی این کتاب رو دارم🔮🔮بیشتر برای سنین ٧ تا ٩ سال مناسبه🎈🎈ولی خب زیبا و سرگرم کننده هست❤❤پیشنهادش می کنم🌹🌹
واقعا بره سیاه خیلی ناز بود.واقعا کتاب جذابیه.من عاشق کتاب های دری ام و به شما هم توصیه می کنم. بچه ها هرکی کتاب هایی رو خواست به من بگه بگم چند تا کتاب جذابببببببببب.
این کتاب فوق العاد س 😍😍😍😍😍😍
خیلیییی خوب ولی این آخرین نسخه ای بود که ازش اومد 😭😭❤️❤️
این کتاب و مجموعه های دیگه ی دوری،خیلی عالی و جذابه و پر از ماجراهای باحاله. ازین که نویسنده کمی طنز دراین کتاب به کار برده خوشم اومد👍🏻💓 پیشنهاد میکنم حتمااا این کتاب رو به دست بیارید و مطالعه کنید، مطمئن
من این کتاب رو از دوستم گرفتم ولی همشو نخوندم ولی الان خوندم و کتاب عالی بود ممممنننننوووووننننن👌🏻👍🏻👌🏻👍🏻👌🏻
خیلی عالی بود.و خیلی جذاب من خیلی این کتاب را دوست داشتم. خیلی شخصیت هایش هم دوست داشتم.😍😍☺️😁