معرفی و دانلود کتاب نخ نامرئی pdf + خلاصه رایگان

کتاب نخ نامرئی

۴.۷ امتیاز(از ۲۳۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نخ نامرئی

کتاب نخ نامرئی نوشته پاتریک کارست و ترجمه آناهیتا حضرتی است. کتاب نخ نامرئی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب نخ نامرئی

کتاب نخ نامرئی درباره جدایی و ترس از جدایی است. این کتاب به کودکان کمک می‌کند احساس ترس نداشته باشند و با فاصله کنار بیایند. لیزا و جرمی همیشه می‌ترسند مادرشان را از دست بدهند، مادر از عشق می‌گوید و به آنها یک نخ نامرئی می‌دهد که با آن می‌توانند وجود کسی را که دوستش دارند احساس کنند.

کتاب نخ نامرئی برای کودکان بسیار کارآمد و آموزنده است و آنها برای درک دنیای واقعی آماده می‌کند.

خواندن کتاب نخ نامرئی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان و والدینی که دغدغه آموزش کودکشان را دارند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نخ نامرئی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنخ نامرئی
حجم فایل کتاب۷۷ مگابایت
شابک۹۷۸-۶۰۰-۴۶۲-۸۲۷-۳

آلیس در سرزمین نجایب
۱۴۰۰/۰۱/۰۵

این کتاب کوتاه که در سه دقیقه خوانده میشه نه تنها برای همه‌ی سنین، بلکه برای همه‌ی آدم‌های جهان نوشته شده. یه داستان که از نخ نامرئی عشق تعریف می‌کنه. از عشق و محبت لذت بخش و بی‌نظیر بود. به...بیشتر

Z.frhdy
۱۴۰۰/۰۱/۰۹

«وقتی از دستمان عصبانی هستی این نخ از بین می رود؟ مامان گفت: هرگز، عشق از نفرت قوی تر است و تا زمانی که قلبتان پر از عشق باشد نخ همیشه همان جا می ماند.» #دوست داشتن بی قید و شرط

📚book📚
۱۴۰۰/۱۰/۳۰

کوتاه و جذاب🌟 همیشه یه نخ با رنگ عشق وجود داره که شاید نبینیم ولی وجودش حس میشه✨

نسترن الهی
۱۴۰۰/۰۹/۲۹

زیادی خوب بووود... اینکه بچه‌هامون بفهمن حتی وقتی که دعواشون میکنیم هم عاشقشونیم خیلی خیلی مهمِ 💙

آلاسکا🍯
۱۴۰۳/۰۲/۲۶

جالبه الان که کتاب رو خوندم مثل اول داستان رعد و برق شد ولی بارون نمیاد خخخ ایده اش قشنگ بود و تو ارتباط با کودکان کمک کننده ست

ام البنین
۱۴۰۰/۰۴/۱۵

خیلی عالییییی و آموزنده بود

Faezeh
۱۴۰۰/۰۱/۰۵

کتاب جالبی بود اگه دوست داشید بخونید ، خیلی خوشم اومد .

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۶/۲۵

دوقلوها جرمی و لیزا بعد از اینکه مادرشان به آن ها گفت همه ی ما با نخی نامرئی به هم متصیلم، گفتند که این غیرممکن است. با نگاهی حیرت زده پرسیدند که این چه جور نخی است؟ مادرشان جواب داد...بیشتر

فاطمه‌السادات شه‌روش

۱۴۰۴/۱۱/۰۲

زیبا بود مخصوصا تصاویر

منتقد کتاب خوان
۱۴۰۴/۰۸/۱۶

این کتاب رو به همه سنین پیشنهاد میدم نشون دهنده مفاهیم مهم روانشناسی مثل ۱) علاقه و حمایت درست مادر در جایگاه والد برای فرزندان ۲) اجازه والد به بال و پر دادن تفکر فرزندان برای تداعی علاقه خودشون برای شغل آینده...بیشتر

مَریچه
۱۴۰۴/۰۳/۳۱

امروز دقیقا ۸ روزه که از حمله‌ی کثافتی به اسم اسرائیل به تهران و ایران می‌گذره. و تو این هفته، که قلب‌های ما آدم‌های بزرگ با هر بار شنیدن صدای پدافند، تندتر تپیده من خواستم برای بچه‌ی دوستم صرفا یه کتاب خونده...بیشتر

فاطمه فرج زاده
۱۴۰۲/۱۱/۲۱

سلام بچه‌ها خوش اومدین من براتون می‌خوام که اینو بگم که داستانشم خوبه این که برای دوستان عزیزم ارسال کنم

curly
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۸/۰۹

به نظر این کتاب برای کسانی که بچه کوچیک دارند مناسبه تا براشون خوانده شود=)