کتاب آخرین گناه من
معرفی کتاب آخرین گناه من
کتاب آخرین گناه من مجموعه قطعات ادبی و دلنوشتههای علی کریمی است.
در این کتاب مجموعهای از قطعات ادبی عاشقانه را میخوانیم که سرشار از احساس و مملو از عشق و مهرند. دوستی و حس ناب عاشقی در قالب کلمات تبلور پیدا کردهاند و با نوشتههایی که از عمق جان علی کریمی، نویسنده کتاب، برآمدهاند، درست به اعماق قلب مخاطبان و خوانندگان نفوذ میکنند.
کتاب آخرین گناه من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران مطالعه قطعات ادبی عاشقانه را به خواندن کتاب آخرین گناه من دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب آخرین گناه من
سرنوشت مرا از کودکی در لباس پیر رویان به دامان تو آورد سفر من از ریگ کف پایت آغاز شد
و در کرانه چشمانت ختم شد آنچه سرانجام حاصل شد ودیعههای قلبت برای من بود که در آن طعم تقدیر موج میزد
***
من میخواهم دوستت داشته باشم! حتی اگر این انتخابم، در آخرین صفحه کتاب زندگی باشد! من دوست دارم که تو را دوست داشته باشم! اما انگار زود پیش آمد، گره لبهایم به شکر چشمانت! آنوقت که عقل من گس بود، تو در زبانه باد رقصان بودی! جز ملال تنهایی، نیست دلیلی که برایش اشک بریزم! به آفتاب قسم، من عاشق گمشدن در چشمان توام
***
برف که ببارد همین است اوضاع من! بیرون میروم، به آسمان نگاه میکنم! به ریز ریز ریزش برفها! بر پس یک یک خاطرههایم! به خانه بازخواهم گشت! با لیوان چای، از گویهای شکسته سهراب گذر خواهم کرد! شاملو را با آیدا تنها خواهم گذاشت! مگر چه اتفاقی افتاده که اینقدر دلتنگ فروغ شدهام!