معرفی و دانلود کتاب نگاه روسیه به ایران pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نگاه روسیه به ایران

کتاب نگاه روسیه به ایران

۴.۰(از ۵ امتیاز)

معرفی کتاب نگاه روسیه به ایران

نگاه روسیه به ایران اثر شعیب بهمن و میرزا کرامتی است که در موسسه مطالعات راهبردی اندیشه‌سازان نور به چاپ رسیده است.

موسسه مطالعات راهبردی اندیشه سازان نور از سال ۱۹۹۸ تا کنون، فعالیت خود را در زمینه‌های مختلف آغاز کرده است. تحلیل تحولات منطقه و جهان، آینده پژوهی و تدوین و اجرای پژوهش‌های راهبردی و کلان از مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت این موسسه تا حال حاضر بوده است. حاصل این فعالیت، تولید بیش از ۱۰۰۰ مقاله و کتاب پژوهشی است.

کتاب نگاه روسیه به ایران ضمن بررسی نگاه تاریخی مردم ایران به روسیه سعی دارد مرزی میان زمان حال و گذشته قائل شود. این کتاب سعی دارد نشان دهد بدبینی مردم ایران مربوط به دوران تزارها است و در دنیای امروز این دشمنی معنایی ندارد.

خواندن کتاب نگاه روسیه به ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان و پزوهشگران حوزه علوم سیاسی و مسائل بین‌الملل را به خواندن این اثر دعوت می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نگاه روسیه به ایران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نگاه روسیه به ایران
تعداد صفحه‌ها:۲۹۱ صفحه
قیمت کتاب:۲۶۰۰۰ تومان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۱۷

خوشحالم انتشاراتی های هستند که خلاف جریان فاسد غربگرای حاکم بر کنشگران کشور، حرکت می‌کنند