کتاب تلاش برای گسترش ذهن
معرفی کتاب تلاش برای گسترش ذهن
کتاب تلاش برای گسترش ذهن اثری از دیوید سایکلبک با ترجمه شادی فروتنیان است. این کتاب شما را با ساز و کار ذهن، پردازش اطلاعات حسی و محدودیتهای ذهنی آشنا میکند.
درباره کتاب تلاش برای گسترش ذهن
دیوید سایکلبک در کتاب تلاش برای گسترش ذهن چند مساله را برای مخاطبانش شرح میدهد: ذهن چگونه اطلاعات حسی را پردازش میکند تا به سطحی از ادراک و قضاوت برسد؟ ذهن انسان چه محدودیتهایی در مقابل فرآیندهای اطلاعات دارد؟
به نظر میرسد که ساز و کار ذهن انسان به این صورت باشد: طراحی ذهن انسان برای ایجاد قضاوت عملی سریع از اطلاعات محدود بسیار شگفتآور است. چرا که این کار برای بهبود عملکرد و همچنین بقا انجام میشود. اما در هر صورت بسیاری از حدس و گمانهای انسان اشتباه است و نمیتوان آن را نادیده گرفت. به عنوان نمونه میتوان به بعضی از توهمات بصری اشاره کرد. حالا در چنین شرایطی ذهن چه کارکرد یا میانبری دارد؟
در پاسخ به این پرسش میتوان اینطور بیان کرد: شکلگیری و جهتگیری، تخیل، شهود و مقایسه از جمله روشهای ذهن برای ایجاد تصورات و تصمیمات سریع است که ذهن در مواجهه با اطلاعات مبهم انجام میدهد.
کتاب تلاش برای گسترش ذهن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران مطالعات روانشناسی و همه کسانی که دوست دارند با سازوکار ذهن آشنا شوند، کتاب تلاش برای گسترش ذهن را مفید مییابند.
درباره دیوید سایکلبک
دیوید سایکلبک استاد دانشگاه واشنگتن، پژوهشگر معتبر انجمن دانشگاه ایالتی آریزونا مدیر مرکز مطالعات مصنوعات انسانی و یک متخصص شناختهشده بینالمللی در زمینه تاریخ علوم شناختی، فلسفه و آثار باستانی است.
دیوید سایکلبک سه بار برنده جایزه اریک هافر شده است. همچنین کتاب او، موسیقی سر و صدا، روانشناسی شناختی، زیبایی شناسی و معرفت شناسی نامزد جایزه کتاب بین المللی فرانسه اعلام شد. از میان آثار دیگر او میتوان به کتابهای درک ذهنهای انسانی و محدودیتهای آنها، فلسفه هوش مصنوعی، علوم شناختی دین و دیگر اعتقادات، و اعتبارسنجی هنری و اشیا: مقدمهای بر روشها و موضوعات اشاره کرد.
بخشی از کتاب تلاش برای گسترش ذهن
کمپانی EADS یک شرکت سازنده پیشرو هواپیماسازی، بزرگترین تأمین کننده هلیکوپتر جهان، یک بازیگر جهانی در برنامههای فضایی و یک رهبر جهانی در ارائه راه حلها و سیستمهای امنیتی جهانی برای تشکیل بزرگترین گروه دفاع و هوافضا در اروپا است. بیش از ۱۴۰، ۰۰۰ نفر در ۹۰ کشور جهان، در ایرباس، آستریوم، کاسیدیان و یوروکوپتر، مشغول به کار هستند تا برخی از جالب ترین پروژههای تاریخ صنعت هوا فضا را ارائه کنند.
کارآموزی EADS این فرصت را به شما میدهد تا از دانش نظری خود استفاده کنید و آن را در مرحله تحصیل در موقعیتهای واقعی بکار بگیرید. با توجه به مسئولیت پذیری بالا و فرصتهای فراوان برای یادگیری و توسعه و تمام پشتیبانیهای لازم، شما را با چالشهای جالب توجه در خصوص محصولات پیشرفته مواجه میکند.
هر ساله در این شرکت از رشتههای مهندسی، فنآوری اطلاعات، تدارکات و مالی، استراتژی، حمایت مشتری، بازاریابی و فروش استقبال میشود. این موقعیتهای شغلی در فرانسه، آلمان، اسپانیا و بریتانیا در دسترس هستند.
برای پیدا کردن اطلاعات بیشتر، مراجعه کنید. همچنین میتوانید در صفحه فیس بوک اطلاعات بیشتری پیدا کنید.
بسیاری از روشها و واکنشها، اتوماتیک و ناخودآگاه هستند. انسان از آنها بیخبر است و اغلب نمیتواند آنها را تصحیح کند. انسانها جهت گیریهایی دارند که همیشه از آن بیاطلاع هستند.
ادراک و قضاوت انسان ذهنی، شکلگرفته و جهتدار، تجربه محور، مبتنی بر دیدگاه است و تواناییهای فیزیولوژیکی و ناتوانیهای یادگیری در آن تاثیرگذار هستند. شهود، ادراکات احساسی و زیباییشناسی و واکنشها برای عملکرد و تفکر انسان مهم هستند، اما شامل ذهنیت فرد میشوند.
ذهن انسان با وجود ادراک عمومی، برای کارکردهای عملی طراحی شدهاست و نه یافتن حقایق. کارکرد عملی شامل نفی و تحریف اطلاعات میشود. توجه فقط یک نمونه از چگونگی تحریف و سرکوب اطلاعات برای تمرکز و عملکرد است. فریب و پنهان کردن اطلاعات بخشهای مهمی از عملکرد ذهن ما هستند و ذهن انسان در هر دو زمینه فوق قدرتمند عمل میکند.
زبان نمادی کلید تفکر انسان و موفقیت عملی به عنوان یک گونه جانوری است، اما تحریف، رنگها و ادراک محدود از جمله دیگر ویژگیهای او میباشد. زبان یک روش مصنوعی و قراردادی برای ترجمه و ساده کردن اطلاعات و ایدههای پیچیده برای اهداف عملی است، اما در نهایت همه ترجمهها میتوانند ایرادات و تناقضاتی داشته باشند.
انسانها اغلب نظرات و دیدگاههای متناقضی در ذهن خود دارند. بعضی از موضوعات فراتر از درک انسان هستند و انسانها از روشهای ذهنی بغرنج برای درک و توضیح آنها استفاده میکنند. همه متفکران بزرگ به نقطهای میرسند که میفهمند آنها ابزارهای ذهنی برای پاسخ به برخی پرسشهای خاص ندارند.
برای انسانها، قابلاعتماد بودن ذهن انسان نمیتواند به درستی درک شود. یک انسان از ذهن خود برای آزمایش و قضاوت درباره قابلیت اطمینان خود استفاده میکند. اگر هدف شما تعیین دقت ذهن انسان باشد، این به این معنی است که دقت ابزار مورد استفاده برای تست و قضاوت (ذهن انسان) را نمیدانید و همین مساله تعیین دقت ذهن انسان را غیر ممکن میسازد.
افکار انسان تحتتاثیر تفکر تکاملی و غریزه بقا قرار دارند. این تفکر برای عملکرد انسان بسیار مهم است، اما باعث میشود تفکر او متعصبانه و کوته نظرانه باشد. مردم نیازهای اولیه را با حقایق عینی و جهانی اشتباه میگیرند.
در دفاع از انسانها، آنها به طور شگفت آوری در ارائه حدسهای خوب استاد هستند. بله، یک حاشیه خطا وجود دارد و گاهی اشتباهات بزرگی نیز انجام میدهند، اما در کل انسانها در انجام چنین کارهایی مهارت دارند، تشخیص اشیا در زندگی روزمره ما و اینکه چقدر با ما فاصله دارند به شدت حائز اهمیت است. برای مثال، انسان میتواند در یک اتاق راه برود، بدون اینکه به میز یا یک دیوار برخورد کند. با این حال، هنگامی که شما به قلمرو فلسفه، الهیات، حقیقت و تلاش برای درک و توضیح جهان وارد میشوید، اشتباهات ماهیتی، نقطههای کور و توهمات گریزناپذیر غیر قابل اجتناب هستند.
با این که کتاب «ذهنهای انسانی و محدودیتهای آن۱۱» بر چگونگی کارکرد ذهن و محدودیتهای ذاتی آن تمرکز دارد، به طور مختصر به این نکته اشاره میکند که انسانها مدتها تلاش کردهاند و تلاش میکنند تا ذهن و آگاهی خود را گسترش دهند.
«انسانها مدتها تلاش کردهاند تا ذهن و آگاهی خود را گسترش دهند. این شامل یافتن واقعیت - علم، دانش، عرفان، مذهب، مدیتیشن و حتی مصرف داروهای تجربی میشود. آینده هوش مصنوعی، ترا انسان و سایبرگ را پیشبینی میکند.»
سلام کاش حداقل کتاب یه ویراستاری می شد بیشتر بنظر می رسه آدم داره پاورقی کتاب رو می خونه جملات با هم همبستگی موضوعی ندارند و انگار هر کدوم رو از یک جا برداشتن و کنار هم گذاشتن ... توصیه نمی کنم