معرفی و دانلود کتاب موسیقی رهایی pdf + خلاصه رایگان

۵.۰(از ۱ امتیاز)
محسن دفتری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب موسیقی رهایی

کتاب موسیقی رهایی کتابی انگیزشی نوشته محسن دفتری است. این کتاب که گزیده‌هایی از آثار بزرگان جهان را در دل خود جای داده است به ما کمک می‌کند تا زندگی را به شکلی متفاوت ببینیم و همگام با موسیقی جهان رو به جلو حرکت کنیم.

جهان با یک موسیقی آغاز شده است. نه با انفجاری بزرگ. این موسیقی هنوز در دل جهان به صدا درمی‌آید و هر کسی که بتواند نوای درونی خود را با این موسیقی جهانی، همنوا و هماهنگ کند، می‌تواند به رهایی دست یابد. اما آیا قانونی برای دستیابی به این موسیقی رهایی وجود دارد؟

محسن دفتری در این کتاب، مجموعه‌ای از سخنان، مطالب و آموزه‌های ارزشمند و گرانبهای اندیشمندان بزرگ جهان را گردآوری کرده است و راه همگام شدن با جهان را به ما می‌آموزد.

کتاب موسیقی رهایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

موسیقی رهایی برای تمام کسانی است که به خواندن کتاب‌های حوزه موفقیت و خودیاری علاقه دارند یا به نیرویی برای انگیزش و حرکت کردن احتیاج دارند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب موسیقی رهایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:موسیقی رهایی
قیمت کتاب:۲۵۰۰۰ تومان

محسن احمدی
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۱/۱۹

به شما توصیه می‌کنم که حتما این کتاب را مطالعه کنید.