کتاب هنوز نفهمیدی به این می گویند کتاب؟
معرفی کتاب هنوز نفهمیدی به این می گویند کتاب؟
کتاب هنوز نفهمیدی به این می گویند کتاب؟ اثری از لین اسمیت با ترجمه ساناز آیتی است. این داستان در ادامه کتاب دیگر اسمیت، به این میگویند کتاب! نوشته شده است و درباره ماهیت کتاب برای بچهها حرف میزند.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب هنوز نفهمیدی به این می گویند کتاب؟
در داستان هنوز نفهمیدی به این میگویند کتاب؟ با یک میمون بزرگ و یک بچه الاغ و یک موش کوچولو روبهرو میشویم، میمون مشغول کتاب خواندن است که بچه الاغ و موش کوچولو سر میرسند و از او درباره چیزی که دستش است سوالهای مختلفی میپرسند تا متوجه بشوند با چه چیزی رو به رو هستند.
کتاب هنوز نفهمیدی به این می گویند کتاب؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان پیش از دبستان و بچههایی که به مدرسه میروند از خواندن این کتاب لذت میبرند. اگر دوست دارید در زمینه ترویج کتاب فعالیت کنید این داستان به شما کمک میکند.
درباره لین اسمیت
لین اسمیت ۲۵ آگوست ۱۹۵۹ متولد شد. او نویسنده و تصویرگر آمریکایی کتابهای کودکان است و جوایز بسیاری را از جمله مدال کیت گریناوی و مدال افتحار کالدکات را از آن خود کرده است.
صد در صد بخونید تا حال روحتون خوب بشه
طنز عمیق و معناداری داشت. مواجه ی یه بچه ی دهه نودی که از بدو تولدش موبایل دست گرفتهاند و حالا با کتاب بیگانه است. برای آموزش سواد رسانه ای به کودکان هم کاربردی است
با نمک بود 😁
برای من و دخترم جالب و سرگرم کننده نبود.چون ما تو خونه مون رایانه و تبلت و لب تاپ نداریم. شاید برای کسانی که بخوان فرزندشون کمی از تکنولوژی فاصله بگیره و کتابخون بشه آموزنده باشه ولی برای ما نبود! در