کتاب ورود فیل ها ممنوع!
معرفی کتاب ورود فیل ها ممنوع!
کتاب ورود فیل ها ممنوع! نوشته لیزا منچاو و ترجمه شبنم حیدریپور است. کتاب ورود فیل ها ممنوع! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب ورود فیل ها ممنوع!
پسر کوچک کتاب ورود فیل ها ممنوع! یک فیل به عنوان حیوان خانگی دارد، فیل کوچولویی که هوای دوستش را دارد و از او مراقبت میکند، یک روز همه بچهها قرار است یک مهمانی برقرار کنند و در این مهمانی حیوانات خانگیشان را بیاورند، وقتی پسرک و فیل به مهمانی میرسند میبینند روی در نوشته شده است ورود فیل ها ممنوع! آنها غمگین میشوند و به پارک میروند و میبینند افراد دیگری هم هستند که به مهمانی دعوت نشدند. پس تصمیم میگیرند مهمانی خودشان را برگزار کنند.
خواندن کتاب ورود فیل ها ممنوع! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
😃😃
بد نبود
همه اجازه ورود دارند..... آدم ها بایکدیگر بسیار متفاوتند و این یک اتفاق کاملا طبیعی در جهان بی کران است.... چه بهتر که کودکان یادبگیرند باید تفاوت ها را پذیرفت و همه را همانگونه که هستند قبول کرد
بیان روان و تصویرگری خوبی داشت مفهوم نیکی و محبت به کسانی که به تو بد کردن رو هم خوب منتقل میکنه اما در مورد محیط زیست پیام نامناسبی داره اینکه حیوانات وحشی و غیر اهلی را به عنوان حیوان
در این کتاب به ما یاد میدهد که هیچوقت تسلیم نشویم 😮❤😇
چون همه ی دوست ها همین کار را میکنند