دانلود و خرید کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون جین ریگان ترجمه عطیه الحسینی

نویسنده:جین ریگان
امتیاز:
۴.۴از ۳۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون

کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون نوشته جین ریگان و ترجمه عطیه الحسینی است. کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون

برای اینکه بتوانید مواظب مامان بزرگتان باشید باید بدانید مامان بزرگ‌ها چه چیزی دوست دارند. چه بازی‌هایی با آنها بکنید و مواظب باشید که اتفاقی برایشان نیفتد! نگهداری کردن از مادربزرگ‌ها کار سختی نیست پس اگر مامان یا بابا از شما خواستند یک روز مراقب مادربزرگ باشید، نباید بترسید.

کتابی که بچه‌ها می‌توانند به مامان‌بزرگ‌‌هایشان هدیه بدهند! در کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون قرار است بچه‌ها یاد بگیرند که چطور می‌توانند لحظات خوبی را با افراد مسن اطرافشان بگذرانند. این کتاب کمک می‌کند کودکان درک بهتری از پیری و ویژگی‌های پیری داشته باشند و بتوانند اطرافشان را بهتر درک کنند.

درک مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها توسط کودکان یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های والدین است، این روزها تفاوت نسل و درگیری‌های ذهنی باعث شده است کودکان ارتباط کمتری با افراد مسن برقرا کنند و همین موضوع نگرانی والدین را بیشتر کرده است کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون به کودکان کمک می‌کند ارتباط بهتری داشته باشند و آنها را بیشتر درک کنند. این موضوع دغدغه والدین را هم کاهش داده است.

خواندن کتاب مواظبت از مامان بزرگ شیطون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره جین ریگان

جین ریگان متولد ۱۹۶۵ در آلاباما ایالات متحده آمریکا است. او نویسنده کتاب‌های کودکان مشهور مواظبت از بابابزرگ شیطون و مواظبت از مامان‌بزرگ شیطون است. جین در ژاپن بزرگ شد و شاید همین موضوع بر محتوای کتاب‌هایش برای احترام به پدربزرگ و مادربزرگ تاثیر بسیاری دشت. او جایزه کریستال بادبادک SCBWI را دریافت کرده است.

شیوا رمضانی
۱۴۰۰/۰۶/۲۳

من و دخترم عاشق این کتاب و تصاویرش شدیم. این کتاب به کودکان یاد می‌ده که سالمندی به معنای بیماری و تنهایی و از کار افتادگی و ناتوانی نیست. سالمندان می توانند در کنار کودکان، کودکی کنند و شاد باشند

- بیشتر
🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۱۱/۰۶

عالیه👍👌من چاپی این کتاب رو خونده بودم🌟🌟🌟🎀🎀🎀🌹🌹🌈🌈

Niki
۱۴۰۰/۰۸/۲۶

خیلی کتاب جالب و خوبی بود من که عاشقش شدم بابت برنامه خوبتون هم ممنونم خدانگهدار

السا غرق کتاب
۱۴۰۲/۰۸/۱۰

تمام چیزها درباره ی رفتار با مادربزرگ عالی

۱۴۰۲/۰۴/۱۱

عالیییی بود، من عاشقش شدم، برای منی که بعضی وقتا پیش مادر بزرگم هستم، عالی بود.✨️🫂

esmat
۱۴۰۱/۱۱/۲۲

این کتاب مناسب کودکان است با تصویر پردازی های بسیار زیبا و رابطه عاطفی بین بچه ها با مادربزرگشان حتما اجازه دهیم که فرزندانمان ساعتهایی را با مادر بزرگ یا پدربزرگشان بگذرانند

Bmaahtairn90 96
۱۴۰۱/۰۳/۱۳

خیلییییییییی عالللییی لطفا لایک کنید

saghar
۱۴۰۳/۰۸/۰۶

میشه گفت این یک کتاب آموزشیه. با یک داستان به بچه ها یاد میده که چجوری میتونند لحظات خوب و خوشی رو با مامان بزرگ شون داشته باشند. من برای دخترم خوندم دوتامون کیف کردیم.

reyhan
۱۴۰۲/۱۰/۲۴

من عاشق تصویر سازی کتاب شدم. موضوع کتاب هم خیلی جذابه و کمک میکنه کودک خودش رو جای افراد بزرگسال قرار بده⚘👏👏

مهسا♡
۱۴۰۲/۰۹/۰۳