کتاب مهارت های مطالعاتی ضروری
معرفی کتاب مهارت های مطالعاتی ضروری
کتاب مهارت های مطالعاتی ضروری اثری از سارا سیمپسون با ترجمه طوبی مردانی است. این کتاب روشهای مطالعه، یادگیری، به خاطر سپردن مطالب، یادداشت برداری و ... را به مخاطبان میآموزد.
درباره کتاب مهارت های مطالعاتی ضروری
با فرا گرفتن مهارت های مطالعاتی ضروری ما تبدیل به یاد گیرندگانی موفق میشویم. این مطالب طیف وسیعی را در بر میگیرند؛ از روشهای مطالعه و یادگیری گرفته تا روشهای به خاطر سپردن مطالب و همچنین یادداشت برداری. از راههای خلاصه کردن مطالب تا اولویت بندی. سارا سیمپسون در این کتاب تکنیکهای دیداری و شنیداری مختلفی را در اختیار ما قرار میدهد که به واسطه آن بتوانیم مهارتها و قابلیتهای خودمان در خواندن و مطالعه را پرورش دهیم.
این کتاب به ما میآموزد چگونه یک استراتژی خاص برای مطالعه داشته باشیم. چطور برای مطالعه و دریافت اطالعات از سیستمهای مبتنی بر وب و اپلیکیشن استفاده کنیم. چطور در حین مطالعه مطمئن باشیم که چیزی را از قلم نینداختهایم و چگونه میتوانیم با کمک پنج روش مطالعه که در این کتاب بیان شده است، بهترین روش را که با سبک زندگی و یادگیری ما همخوانی و هماهنگی دارد انتخاب کنیم.
کتاب مهارت های مطالعاتی ضروری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام کسانی که دوست دارند روشهای مطالعه را بیاموزند، مطالب مفیدی دارد. اگر دانشجو هستید، امتحان مهمی پیش رو دارید و یا حجم مطالبی که باید به خاطر بسپارید بسیار زیاد، از راهکارهای کتاب مهارت های مطالعاتی ضروری استفاده کنید.
کتابی بسیار حرفه ای و آموزنده در خصوص چگونگی مطالعه کاربردی و حرفه ای است.
درود فراوان واقعا از خوندن این کتاب لذت بردم، عالی بود. این کتاب اول میاد روش ها یا مهارت های مطالعه study skillsرو به شما معرفی میکنه. بعد روش های یادگیری هر فرد شامل دیداری، شنیداری، جنبشی رو ذکر میکنه