معرفی و دانلود کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی

کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی

۳.۲ امتیاز(از ۹ رأی)
حمید دهدشتی

معرفی کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی

کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی نوشته حمید دهدشتی است. این کتاب  در سه فصل نوشته شده است و سعی شده در هر فصل با نهایت خلاصه‌گویی به مطالب مهم و اساسی پرداخته شود.

درباره کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی

در فصل اول برای درک بهترخواننده تعاریف اثر، مبانی، و هنرهای تجسمی به شکلی موجز ارائه شده است. فصل دوم کتاب نیز به معرفی و شناخت عناصر بصری و انوع حالات آنها اختصاص دارد. در بخش سوم، کیفیات بصری و چگونگی کنترل و استفاده بهینه از آنها شرح داده و نمونه هایی ارائه شده است که نشانه اهمیت و حساسیت بهره بردن از این کیفیات در آثار هنرمندان است، زیرا در نهایت این پدیده ها بر اساس مهارت و هوشمندی هنرمند بر کل اثر سوار می شوند. و در فصل سوم با رعایت کیفیت و فنون بصری، تاثیر گذاری هر یک از عناصر به بهترین شکل و موثرترین حالت در آمده و در تشدید و تقویت مفهوم و یا احساس دلخواه، نقشی تعیین کننده دارند. در حقیقت فنون و کیفیات بصری باعث تولید محتوای کار می شوند.

خواندن کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجوهای هنر و علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی
فرمت کتابPDF

banafshe36
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۶/۲۷

اگر تازه شروع کرده اید برای شناخت هنر و سواد بصری ،این کتاب یکی از بهترین انتخاب ها برای اطلاعات اولیه و پایه است که در دبیرستان و حتی ترم های اول دانشگاه رشته ی گرافیک تدریس می شود، اما...بیشتر

Ehsan
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۱۱/۰۵

خیلی مطلب اضافه ای برای من نداشت و خیلی خلاصه وار مطالب گفته شده بود.

™.Siavash Tahami G
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۲۱

این کتاب در یک کلمه فوق العاده است، و برای یادگیری مفاهیم هنرهای تجسمی میتواند از صفر تا صد را به بهترین شکل ممکن به شما نشان دهد

آ سید مهدی
۱۳۹۹/۱۰/۱۰