کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی
معرفی کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی
کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی نوشته حمید دهدشتی است. این کتاب در سه فصل نوشته شده است و سعی شده در هر فصل با نهایت خلاصهگویی به مطالب مهم و اساسی پرداخته شود.
درباره کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی
در فصل اول برای درک بهترخواننده تعاریف اثر، مبانی، و هنرهای تجسمی به شکلی موجز ارائه شده است. فصل دوم کتاب نیز به معرفی و شناخت عناصر بصری و انوع حالات آنها اختصاص دارد. در بخش سوم، کیفیات بصری و چگونگی کنترل و استفاده بهینه از آنها شرح داده و نمونه هایی ارائه شده است که نشانه اهمیت و حساسیت بهره بردن از این کیفیات در آثار هنرمندان است، زیرا در نهایت این پدیده ها بر اساس مهارت و هوشمندی هنرمند بر کل اثر سوار می شوند. و در فصل سوم با رعایت کیفیت و فنون بصری، تاثیر گذاری هر یک از عناصر به بهترین شکل و موثرترین حالت در آمده و در تشدید و تقویت مفهوم و یا احساس دلخواه، نقشی تعیین کننده دارند. در حقیقت فنون و کیفیات بصری باعث تولید محتوای کار می شوند.
خواندن کتاب آشنایی با عناصر و کیفیات بصری در مبانی هنرهای تجسمی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجوهای هنر و علاقهمندان به هنرهای تجسمی پیشنهاد میکنیم.
اگر تازه شروع کرده اید برای شناخت هنر و سواد بصری ،این کتاب یکی از بهترین انتخاب ها برای اطلاعات اولیه و پایه است که در دبیرستان و حتی ترم های اول دانشگاه رشته ی گرافیک تدریس می شود، اما
خیلی مطلب اضافه ای برای من نداشت و خیلی خلاصه وار مطالب گفته شده بود.
بسیار جالب و دقیق