معرفی کتاب چتری برای دو نفر
کتاب چتری برای دو نفر نوشته آنا کانگ و ترجمه آزاده کامیار است. کتاب چتری برای دو نفر را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب چتری برای دو نفر
کتاب چتری برای دو نفر ماجرای عجیب دوستی یک اسب آبی و یک اردک است. این دو تا دوست چون با هم فرق دارند اما در دوستی یاد میگیرند چطور با هم کنار بیایند و مشکلاتشان را حل کنند. این کتاب ماجرای دوستی است و دوست بودن را یاد میدهد.
خواندن کتاب چتری برای دو نفر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب چتری برای دو نفر با داستانی جذاب و خواندنی دوستی را یاد میدهد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چتری برای دو نفر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چتری برای دو نفر |
| تعداد صفحهها | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰۰ تومان |
خیلی جذاب و زیبا بچم کلی لذت برد
عالی بود،خیلی تصویرگری خوبی داشت
سلام این کتاب آنقدر قشنگ بود که فکر کنم هیچ کتاب بهتری در تاقچه پیدا نکنم خیلی زیبا خیلی عالی من این کتاب را دوست داشتم خداحافظ
محتوای خوب با تصویرگری مناسب
چه مهربووون بودن. :)) از این دوستیا. :) 🦛🦆 🌱
کتاب خیلی خوبیه ، علاوه بر مفاهیمی که در دل داستان برای ارائه به کودک ، وجود داره ، بچه ها هم عاشق تصاویر و موقعیت های جذابش میشن ... من این کتاب رو برای شاگردانم در کلاس خوندم که...بیشتر
داستان سرگرم کننده ای برای بچه ها داره و تصویر سازی اش هم خیلی قشنگه. داستان هم به انداره کافی کشش داره.
عالی بود
خیلی زیبا بود