معرفی و دانلود کتاب تیمی کارناگاه؛ جلد ششم pdf + خلاصه رایگان

۴.۶(از ۷ امتیاز)
اِستِفان پَستیس، زهره خرمی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تیمی کارناگاه؛ جلد ششم

کتاب تیمی کارناگاه؛ گنج دزدان دریایی جلد ششم از مجموعه تیمی کارناگاه است. این مجموعه نوشته استفان پستیس است که با ترجمه زهره خرمی منتشر شده است. این کتاب ماجرای یک پسر ۱۱ ساله به اسم تیمی است که همکارش یک دفتر کارآگاهی دارند و سعی می‌کنند پرونده‌ها را حل کنند. همکار تیمی یک خرس قطبی و بزرگ است به اسم گنده. گنده تنبل‌ترین و بی‌حال‌ترین همکار کارآگاه دنیا است و همین موضوع کار تیمی را سخت می‌کند. او و همکارش در آژآنس خرابکار سعی می‌کنند به بقیه کمک کنند.

در هر جلد تیمی سعی می‌کند پرونده‌ی مشکلات اطرافیانش را حل کند و به آنها کمک کند. در جلد ششم شریک تجاری سابق تیمی، به کوبا فرار کرده و قصد دارد پناهندگی بگیرد. آنها در یک جزیره هستند که می‌دانند در آن گنج وجود دارد و باید آن را پیدا کنند.

خواندن مجموعه تیمی کارناگاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تیمی کارناگاه؛ جلد ششم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تیمی کارناگاه؛ جلد ششم
عنوان دیگر:گنج دزدان دریایی