معرفی و دانلود کتاب حقوق و قوانین صادرات و واردات pdf + خلاصه رایگان

کتاب حقوق و قوانین صادرات و واردات

۲.۸ امتیاز(از ۱۱ رأی)
سیدمنصور میرمرادی

معرفی کتاب حقوق و قوانین صادرات و واردات

کتاب حقوق و قوانین صادرات و واردات نوشته سیدمنصور میرمرادی است که در انتشارات ماهواره به چاپ رسیده است. امروزه امر تجارت و امور اقتصادی به عنوان شالوده و اساس توسعه و رونق هر تمدن و کشوری است. بدون داشتن اقتصاد کارامد همیشه وابستگی به سایر کشورها را در بردارد، بنابراین بر هر جامعه‌ای واجب است فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار را براساس موازین قانونی رواج دهد، بر همین اساس این کتاب به عنوان یکی از منابع باارزش در زمینه امور تجارت در حیطه صادرات و واردات به رشته تحریر درآمده است.

خواندن کتاب حقوق و قوانین صادرات و واردات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کارآفرینان و تاجران جوان بسیار مناسب است.

فهرست کتاب حقوق و قوانین صادرات و واردات

• فصل ۱: تعاریف و اصطلاحات
  • فصل ۲: مجموعه قوانین گمرگی و صادرات و واردات
  • پیوستها
  • منابع کتاب

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حقوق و قوانین صادرات و واردات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحقوق و قوانین صادرات و واردات
موضوعمدیریت و کسب و کار، قانون و قانونگذاری
نویسندهسیدمنصور میرمرادی
انتشاراتانتشارات ماهواره
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۹/۰۹
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
گام به گام تا ترخیص کالا در ورود قطعیتصویر جلد کتاب گام به گام تا ترخیص کالا در ورود قطعی
رضا بنائی
مرد بهمن ماهی منتصویر جلد کتاب مرد بهمن ماهی من
فاطمه رضایی
مجموعه آزمون های رشته امور بانکیتصویر جلد کتاب مجموعه آزمون های رشته امور بانکی
امید قاسمی
جعبه ابزار معلم دینیتصویر جلد کتاب جعبه ابزار معلم دینی
محمد رسول دهقانی
خدمات مشتری؛ راهنمای راه‌اندازی و مدیریت فروشگاه (جلد اول)تصویر جلد کتاب خدمات مشتری؛ راهنمای راه‌اندازی و مدیریت فروشگاه (جلد اول)
سیدجواد موسوی
راهنمایی برای داشتن یک همسر خوبتصویر جلد کتاب راهنمایی برای داشتن یک همسر خوب
محمدحسن فاطمی راد
در میانه یک معجزهتصویر جلد کتاب صوتی در میانه یک معجزه
جول اوستین
تروماهای ستون فقراتتصویر جلد کتاب تروماهای ستون فقرات
محمدعلی مومنی
چگونه در مصاحبه شغلی موفق شویمتصویر جلد کتاب صوتی چگونه در مصاحبه شغلی موفق شویم
کاوه یانقی
بی آوازهای همیشهتصویر جلد کتاب بی آوازهای همیشه
محمدعلی آقامیرزایی
بررسی رفتار‌ مصرف کننده ( رشته مدیریت بازرگانی)تصویر جلد کتاب بررسی رفتار‌ مصرف کننده ( رشته مدیریت بازرگانی)
جمشید سالار
چهار فصل سرگرمی برای تحرک و تندرستی (جلد چهارم؛ سرگرمی های زمستان)تصویر جلد کتاب چهار فصل سرگرمی برای تحرک و تندرستی (جلد چهارم؛ سرگرمی های زمستان)
تریش کافنر
The Language Teaching Methodologyتصویر جلد کتاب The Language Teaching Methodology
بهناز موتابی
فولادهای ماریجینگتصویر جلد کتاب فولادهای ماریجینگ
وی شای
روز اول مدرسهتصویر جلد کتاب روز اول مدرسه
مازیار حاتمی
آموزش کاربردی نرم‌افزار پریماورا PRIMAVERA P6 R16.1تصویر جلد کتاب آموزش کاربردی نرم‌افزار پریماورا PRIMAVERA P6 R16.1
علیرضا اسد دخت
مرجع اقتصاد سیاسی تحریم ها (جلد اول)تصویر جلد کتاب مرجع اقتصاد سیاسی تحریم ها (جلد اول)
سنیا کرکهام
پیاده روی با مرگتصویر جلد کتاب پیاده روی با مرگ