معرفی و دانلود کتاب بئاتریس سروته می‌شود pdf + خلاصه رایگان

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
شِلی یوهانس، زهرا ساعدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بئاتریس سروته می‌شود

کتاب بئاتریس سروته می‌شود نوشته شلی یوهانس و ترجمه زهرا ساعدی است. کتاب بئاتریس سروته می‌شود را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب بئاتریس سروته می‌شود

بئاتریس وقتی در حالت وارونه قرار دارد بهتر فکر می‌کند. او روی زانوهایش از درخت‌ها آویزان می شود و روی دست‌هایش می‌ایستد. برای او سروته بودن همیشه جواب می‌دهد. او و دوستش آنی باهم قرار می‌گذراند روز اول کلاس سوم، مثل هم لباس‌های نینجا بپوشند که آن هم حتما سروته بوده است اما وقتی دوست بئاتریس از راه می‌رسد، آنی با دوست جدیدش و در حالی که یکدست لباس نو باحال پوشیده از راه می‌رسد. انگار او همه‌چیز را فراموش کرده اما آیا بئاتریس می‌تواند باز هم با سروته شدن و فکر کردن ماموریتش را انجام دهد و دوستی‌شان را نجات دهد؟

خواندن کتاب بئاتریس سروته می‌شود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این داستان مناسب گروه سنی ۷ تا ۱۲ سال است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بئاتریس سروته می‌شود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببئاتریس سروته می‌شود

۱۴۰۵/۰۳/۰۴

خیلی کتاب خوبیه ارزش خوندنو داره من از هر دوتا نسخش خوشم اومد

☆𝙆𝙖𝙧𝙞𝙣☆
۱۳۹۹/۱۰/۱۴

کمی فرانسوی یاد میگیرید، با یه کتاب جالب آشنا میشید،حتما بخونید نسخه چاپیش رو دارم 🎻

۱۳۹۹/۱۰/۱۱

نقاشی های جذاب کتاب آدمو جذب می کنه.داستانش عالیییی بود.تو کتاب فرانسه هم صحبت می کرد خیلی خوب بود.من عاشقش شدم.ممنون از کتاب خوبتون.