معرفی و دانلود کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا pdf + خلاصه رایگان

کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا

۴.۴(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا

کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا نوشته جولیا داندلسون و ترجمه شبنم حیدری‌پور است. کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا

این کتاب ماجرای یک هیولای عجیب است به اسم گروفالو و یک موش ناقلا است. این داستان  قصه‌ی یک بابا گروفالو است که به بچه‌اش می‌گوید نباید به جنگل تو در تو برود چون موش بزرگ و بدجنس آن‌جا زندگی می‌کند. اما بچه هیولا راه می‌افتد و به جنگل می‌رود تا ببیند این موجود کی و چی است. این کتاب داستانی جذاب با تصاویری دیدنی دارد که به کودک یاد می‌دهد ترسیدن از هر چیزی درست نیست و هوش و زکاوت بسیار مهم است.

خواندن کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به قصه پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بچه گروفالو و موش ناقلا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بچه گروفالو و موش ناقلا

۱۴۰۱/۰۳/۰۸

عالی بود

fari
۱۴۰۱/۰۸/۱۵

عالی من خودم تو خانه این کتاب و دارم و توسی می کنم این کتاب رو هتمن بخرید و پنج ستارش کنید چون عالی واقَنه عالی

الهه
۱۴۰۱/۰۴/۱۲