کتاب مثبت فکر نکنید
معرفی کتاب مثبت فکر نکنید
کتاب مثبت فکر نکنید نوشته گابریله اوتینگن است که با ترجمه حسین رحمانی منتشر شده است. این کتاب بصیرتهایی از دانش جدید انگیزش است. این کتاب با نام عجیبش به شما میگوید باید راه موفقیت را تغییر دهید.
درباره کتاب مثبت فکر نکنید
مثبت فکر نکنید کتابی است دربارهٔ آرزوها و نحوهٔ تحققبخشیدن به آنها. مثبت فکر نکنید بر پایهٔ بیست سال تحقیق دربارهٔ دانش انگیزش نوشته شده است و تفکری یگانه و غافلگیرکننده ارائه میکند: موانعی که بیش از هر چیز دیگری ما را از عزیزترین آرزوهایمان دور میکنند عملاً میتوانند تحقق این آرزوها را سرعت بخشند. عزیزترین آرزویتان چیست؟ برای آینده چه رؤیاهایی دارید؟ میخواهید چه کسی باشید و چه کار کنید؟ تصور کنید رؤیایتان به حقیقت پیوسته است. چه شگفتانگیز خواهد بود و چقدر احساس کامیابی خواهید داشت!
چه چیزی شما را از نیل به آرزویتان بازمیدارد؟ چه چیزی در شما هست که نمیگذارد واقعاً به دنبال آرزویتان بروید؟
این به شما پاسخ میدهد و در مسیر رسیدن به هدف راهنماییتان میکند.
خواندن کتاب مثبت فکر نکنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق پیشنهاد میکنیم. همچنین میتوانید اگر اهل شنیدن کتابهای صوتی هستید، کتاب صوتی مثبت فکر نکنید را هم از طاقچه پیدا کنی د.
بخشی از کتاب مثبت فکر نکنید
یکی از دوستانم مرد چهلوچندسالهای است که اینجا بن صدایش میکنم. او به خاطر میآورد که اواخر دههٔ ۱۹۸۰ وقتی در دانشگاه تحصیل میکرده احساس یکطرفهٔ شدید و تا حدی لوس به یکی از همکلاسیهایش داشته است. بن چندین بار هنگام صرف شام با دوستانش در کافهتریای محوطهٔ دانشگاه آن زن را دیده بوده است. صبحها که بن صورتش را اصلاح میکرده یا وقتی تلاش میکرده که سر کلاس حواسش را روی درس متمرکز کند، ذهنش منحرف میشده و تصور میکرده که رابطه با آن زن چطور میتواند باشد. خیال میبافته که زنی هنرمند است و همراه او در خرابههای باستانی رم سیاحت میکند و دوتایی به سقف کلیسای سیستین خیره میشوند. شاید زن هوس میکرده او را که زیر آفتاب روی زیراندازی دراز کشیده و کتاب میخواند طراحی کند یا ای بسا مانند خودش که معمولاً آخر هفتهها پیانو میزده تا پول بیشتری دربیاورد، زن هم نوازندهٔ پیانوی جز باشد. آیا گذراندن لحظاتی آرامشبخش در کنار کسی که میتوانست درکش کند و در خلاقیتش سهیم شود معرکه نبود؟ چقدر خوب میشد اگر زنی داشت که میتوانست با او به سینما برود، غروب خورشید را تماشا کند و همراهش توی اتوبوسی بپرد و به شهرهای اطراف سفر کند!
بن چیزی از این رؤیابینیها به دوستانش نگفت. این رؤیابینیها را راز کوچک خودش میدانست، تصوراتی که فوقالعاده رضایتبخش بودند، اما شوربختانه در همان مرحلهٔ تصور باقی ماندند. راستش بن نتوانست خودش را قانع کند که از آن زن بخواهد با او قراری داشته باشد. با خودش میگفت که او کاملاً غریبه است و اگر بخواهد سر صحبت را باز کند خودش را پیش او ضایع کرده است. از این گذشته، به قدری سرش به درسومشق گرم بود که وقت نداشت با کسی بیرون برود. بن میخواست نمرات خوبی بگیرد و اینطور هم نبود که آخرهفتهها دوستانی برای وقتگذرانی نداشته باشد.
چرا بن انرژی و انگیزه نداشت که قدم پیش بگذارد و کاری بکند؟ او کاری را انجام میداد که بسیاری از ما برای موفقیت ضروری میدانیم: رؤیاپردازی دربارهٔ رسیدن به آرزوهایی که داریم. چه چیزی جلوی بن را گرفته بود؟
قیمت نسخه چاپی ۳۴ تومن، نسخه طاقجه ۲۰ تومن :/// طاقچه جان ما شبیه چی هستیم!؟
کتاب خوبی هست از این نظر که تلاش یک دانشمند را در بررسی تمام جوانب مسئله مثبت اندیشی و مزایا و معایب آن نشان میده و اینکه این دانشمند چقدر زحمت کشیده و چگونه آزمایشهای مختلف رو طرح کرده. اما برای
دوباره بخوانم خلاصه کتاب در مورد ووپ است wish outcome obstacle plan یعنی مواجهه با مانع و در نظر گرفتن آن به جای تجسم صرف مثبت.
لطفا در بی نهایت بیارید
کتاب خوبی بود، خوندنش رو به خصوص در آشفته بازار مثبت اندیشی کنونی توصیه میکنم
من به این کتاب رو به همه توصیه میکنم مخصوصا کسایی که به شدت رویا پردازند و مثبت اندیش افراطی هستن
تفاوت اصلی کتاب با سایر کتاب هایی که در این زمینه وجود داره این است که کتاب بر مبنای آزمایش های علمی و پژوهش های چندین ساله ایست که در نهایت منجر به ختم این کتاب شده است. متن روان
نکته ای که می خوام بگم اینکه زمان زیادی را صرف توضیح تحقیقاتش کرده بود که البته جالب بود اما شاید تاثیر گزاری داستان بیشتر باشد و می توانست کتاب کم حجم تر باشد نکته ی دیگری که هست اینکه شاید
بیشتر شبیه گزارش کار از تحقیقاتیه که انجام شده اگه برای اینکه به کار ببندیم و راه حلی دستمون بیاد بخوایم بخونیمش خیلی حوصله سر بر میشه مثلا ده دوازده صفحه توضیحاتی بود از روند تحقیقات (که البته ارزشمنده و