کتاب شله مشهدی
معرفی کتاب شله مشهدی
محمد ضیایی در این کتاب، طرز تهیه شله مشهدی، یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی شهر مشهد را به دوستداران آن آموزش میدهد.
اگر در ایام محرم یا مناسبات مذهبی به مشهد سفر کرده باشید حتما یا شله مشهدی خوردهاید و یا تعریفش را از مشهدیها زیاد شنیدهاید. این غذای خوشمزه با حبوبات مختلف، گوشت گاو یا گوسفتد و انواع ادویههای معطر تهیه میشود و برای تزئین یا چاشنی آن، از قیمه استفاده میشود.
ضیایی در این کتاب درباره خواص و تاریخچه شله مشهدی صحبت کرده و دستور طبخ آن را توضیح داده است. جالبتر این که فصلی هم در کتاب او به عجایب و لطایفی که درباره این غذا در شهر مشهد وجود دارد پرداخته و از سر و دست شکستن مشهدیها برای رسیدن به این غذا، که اغلب هم به صورت نذری پخته میشود، حکایاتی گفته است.
خلاصه این که شله مشهدی را از دست ندهید چون نیم عمرتان و چه بسا همه عمرتان بر فناست.
خواندن کتاب شله مشهدی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر عاشق غذاهایی مثل آش و انواع شله هستید، حتما این غذا را بپزید و از طعم دلپذیر و مزه منحصربهفردش لذت ببرید.
با خوندن کتاب علاقه مند شدم حتما مزه شله مشهدی رو امتحان کنم ولی در ماه محرم و در شهر مشهد انشالله. کتابی در مورد شله مشهدی که زبان خیلی طنز و شیرینی داشت. و از خوندنش لذت بردم کم حجم
خیلی حس خوبی بهم داد .