دانلود و خرید کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان محمدصادق افراسیابی
تصویر جلد کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان

کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان

معرفی کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان

کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان نوشته محمدصادق افراسیابی، اثری خواندنی است که به بررسی تاریخچه‌ی پیدایش شبکه‌های اجتماعی و تاثیر آن بر تغییر سبک زندگی مردم و جوانان می‌پردازد.

درباره‌ی کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان

شبکه‌های اجتماعی در حال حاضر به بخشی جدایی ناپذیر زندگی ما تبدیل شده‌اند. بسیاری از افراد کسب و کارشان را از طریق شبکه‌های اجتماعی جلو می‌برند و بسیاری آن را در حد یک سرگرمی ساده می‌دانند. در حقیقت با باز شدن پای شبکه‌های اجتماعی به زندگی ما، تغییرات بسیاری در نحوه و سبک زندگی‌مان، روابطمان و ... پدید آمد. این تغییرات در بسیاری از موارد خوب بودند و بسیاری نیز، با فرهنگ ما همخوانی نداشتند. محمدصادق افراسیابی در کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان به بررسی تاثیرات شبکه‌های اجتماعی بر زندگی مردم و به خصوص جوانان پرداخته است.

او ابتدا مختصری درباره‌ی شبکه‌های اجتماعی و تاریخچه‌ی پیدایش هرکدام گفته است. سپس به تعریف سبک زندگی پرداخته و تاثیر فضای مجازی را بر سبک زندگی مردم بررسی کرده است.

کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به پژوهش‌ها و مطالعات جامعه‌شناسی از خواندن کتاب مطالعات شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی جوانان لذت می‌برند.

فهرست

• مقدمه ‬ناشر