معرفی و دانلود کتاب کاپیتان زیرشلواری؛ جلد سوم pdf + خلاصه رایگان

کتاب کاپیتان زیرشلواری؛ جلد سوم

۴.۶(از ۴۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کاپیتان زیرشلواری؛ جلد سوم

مجموعه کاپیتان زیرشلواری نوشته دیو پیلکی اولین بار در ۱۹۹۷ منتشر شد. این مجموعه داستان‌هایی سرگرم کننده و مهیج با تصویرهای جذاب و رنگی برای کودکان و همه علاقه‌مندان به داستان‌های مصور دارد. این کتاب قسمت سوم این مجموعه است که با نام هجوم خانم‌های بوفه‌دار بدذاتی که از فضا اومده‌ن، و بعدش هم حمله‌ی خرخون‌های زامبی همون‌ قدر پلید ناهارخوری منتشر شده است.

درباره کتاب‌های ماجراهای کاپیتان زیرشلواری

جورج بیرد و هارولد هاچینز دو دوست بازیگوش در مدرسه هستند که در کلاس همه‌جور شیطنتی می‌کنند اما بزرگترین لذت زندگی شان این است که بنشینند و کتاب داستان مصور بنویسند. این علاقه باعث می‌شود آنها بزرگترین ابرقهرمان تاریخ مدرسه ابتدایی خودشان را خلق کنند، کاپیتان زیرشلواری.

این شخصیت یک هویت خیلی سری دارد و خودش هم نمی‌داند کیست اما ماجراهای هیجان انگیزی را می‌سازد که خنده‌دار و جذاب هستند.

خواندن کتاب‌های کاپیتان زیرشلواری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تمامی کودکان و نوجوانان و علاقه‌مندان به داستان‌های طنز و بامزه از خواندن داستان‌های کاپیتان زیرشلواری لذت خواهند برد.

درباره دیو پیلکی

دیو پیلکی در چهارم مارس ۱۹۶۶ در آمریکا متولد شد. او خالق کتاب‌های کودک و دانش‌آموخته دانشگاه دولتی کنت است.

دیو پیلکی بیشتر به عنوان نویسنده و تصویرگر مجموعه کتاب های کاپیتان زیرشلواری در ادبیات کودک و نوجوان مشهور شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کاپیتان زیرشلواری؛ جلد سوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کاپیتان زیرشلواری؛ جلد سوم
عنوان دیگر:هجوم خانم‌های بوفه‌دار بدذاتی که از فضا اومده‌ن، و بعدش هم حمله‌ی خرخون‌های زامبی همون‌ قدر پلید ناهارخوری
موضوع:داستان کودک و نوجوانان

۱۳۹۹/۰۸/۳۰

عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی

mohammad..reza
۱۴۰۱/۱۱/۲۸

خیلی کتاب خنده دار و قشنگی بود به نظرم تمام کناب های که دیو پیلکی مینویسه عالی هستن

دختر کتاب
۱۴۰۰/۱۱/۲۶

بهترین کتاب توی جهان است همه ی جلد هایش را می خوانم.

۱۴۰۰/۰۶/۱۳

خیلی خوبه❤😍