معرفی و دانلود کتاب شستن دست pdf + خلاصه رایگان

۳.۳ امتیاز(از ۱۵ رأی)
شهرام شفیعی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شستن دست

کتاب شستن دست به دنیای سلامتی و نظافت می‌پردازد. نویسنده این کتاب شهرام شفیعی است. در این کتاب کودک یاد می‌گیرد بهترین روش شستن دست چگونه است و چه زمانی باید دست‌هایش را بشوید.

انتشارات سیمای شرق با هدف آموزش کودکان و کمک به آن‌ها برای درک بهتر دنیای اطرافشان اقدام به تألیف و ترجمه آثار ارزشمندی کرده است. والدین می‌توانند با خیال راحت به سراغ آثار این انشر رفته و بهترین و مناسب‌ترین کتاب را برای کودکشان انتخاب کنند.

کتاب شستن دست یکی از کتاب‌های این نشر است که هم به کودکان آموزش می‌دهد و هم آن‌ها را سرگرم می‌کند.

خواندن کتاب شستن دست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان پیش از ابتدایی و سال‌های اول دبستان پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شستن دست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشستن دست

۱۳۹۹/۱۲/۰۱

خیلی خوب بود درباره ی چیز خوبی بود

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۱/۱۸

محتوای کتاب راجبع یک خانواده هست که جنبه ی طنز داره اگه تام گیتس رو خوندین باید بگم فضای طنزش اون جوریه )البته که تام گیتس شاهکاره) و ارزش یکبار خوندنو دارم برای من که جالب بود

۱۴۰۰/۰۱/۰۷

من این کتاب را خیلی دوست داشتم حتما بخوانید