کتاب معادلات دیفرانسیل معمولی با Matlab
معرفی کتاب معادلات دیفرانسیل معمولی با Matlab
معادلات دیفرانسیل معمولی با Matlab نوشته هادی رضازاده و جواد وحیدی است. در این کتاب ضمن معرفی انواع معادلات دیفرانسیل معمولی به تکنیکهای حل آنها پرداخته میشود. بعلاوه برای آشنایی خوانندگان با نحوه حل معادلات دیفرانسیل معمولی با Matlab ، فصلی از کتاب به آن اختصاص دارد.
در دنیایی زندگی میکنیم که پدیدهها دائماً در حال تغییر هستند. در بسیاری از موارد میتوان این دگرگونیها را با معادله دیفرانسیل توصیف کرد. بهعنوانمثال، آلبرت انیشتین بهمنظور توصیف نیروی گرانشی از معادلات دیفرانسیل استفاده کرد؛ او به کمک این معادلات هم این نیرو را توضیح داد و هم ثابت کرد که امکان سفر به آینده امکانپذیر است.
تصور کنید که میخواهید به مسافرت بروید. احتمالاً با روشهای مختلفی میتوانید این کار را انجام دهید. مثلاً سفر با هواپیما، خودرو شخصی و یا حتی ممکن است با پای خود قصد سفر کنید. البته اگر هدف شما سفر به کهکشان دیگری باشد احتمالاً بایستی چند صدسال منتظر بمانید تا ابزار مناسب این سفر اختراع شود!
حل کردن معادلات دیفرانسیل نیز همانند سفر رفتن است و احتمال دارد با چند روش بتوانید یک معادله دیفرانسیل را حل کنید.
در این کتاب علاوه بر معرفی انواع معادلات دیفرانسیل معمولی به تکنیکهای حل آنها پرداخته میشود.
خواندن کتاب معادلات دیفرانسیل معمولی با Matlab را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان علوم پایه و مهندسی
۹۰ درصد کتاب به درس معادلات دیفرانسیل اختصاص دارد نه حل معادلات دیفرانسیل با متلب اینکه عنوان کتاب این است ، تنها به یک فصل کتاب اختصاص یافته است.
من فصل اول و بخشی از فصل دوم را خواندم اما برایم قابل فهم نبود.