معرفی و دانلود کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم pdf + خلاصه رایگان

دیوید بارنت، محسن شکاری
انتشارات:
کمیک سیتی

معرفی کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم

کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم، اثر دیوید بارنت، داستان سرنوشت تیموتی هانتر است. تلاش‌های تیم برای کشف رازهای جادویی که او را به جادوگری قوی اما شرور تبدیل می‌کند.

قسمت بیستم کتاب‌های جادو را محسن شکاری به فارسی ترجمه کرده است و اثری بی‌نظیر برای طرفداران کمیک خلق کرده است.

درباره‌ی کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم

سرنوشت تیموتی هانتر اینه که بزرگترین جادوگر دنیا بشه، ولی گروه‌هایی مخفی سعی دارن اونو بکشن، چون به عقیده‌ی اونا جادوی تیم بالاخره یه روزی اونو به یه جادوگر شرور و بی رحم تبدیل میکنه. در قسمت بیستم این کمیک، تیم و دوستش ایزی به جای گلستنبری، جایی دیگه به اسم جشنواره گیر افتادن، و حالا یه شخص مرموز تمام راه‌های خروج رو بسته، جادوی همه رو از کار انداخته و ادعا میکنه که حاکم جدید جشنواره است. انگار کسی قرار نیست بره خونه.

کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به کتاب‌های کمیک علاقه‌مند هستید، از خواندن کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم لذت می‌برید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کتاب‌های جادو؛ قسمت بیستم
عنوان انگلیسی:Books of Magic