معرفی و دانلود کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم pdf + خلاصه رایگان

کت هاوارد، محسن شکاری
انتشارات:
کمیک سیتی

معرفی کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم

کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم، اثر کت هاوارد، داستان سرنوشت تیموتی هانتر است. تلاش‌های تیم برای کشف رازهای جادویی که او را به جادوگری قوی اما شرور تبدیل می‌کند.

کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم را محسن شکاری به فارسی ترجمه کرده است و اثری بی‌نظیر برای طرفداران کمیک خلق کرده است.

درباره‌ی کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم

کتاب‌های جادو داستان سرنوشت تیموتی هانتر است. سرنوشت تیموتی هانتر اینه که بزرگترین جادوگر دنیا بشود، ولی گروه‌هایی مخفی سعی دارن او را بکشند، چون به عقیده‌ی آن‌ها جادوی تیم بالاخره یه روزی او را به یک جادوگر شرور و بی رحم تبدیل می‌کند. در قسمت هفتم جستجوی تیم و رُز برای پیدا کردن اِلی، ناخواسته آن‌ها را به سرزمین پریان می‌رساند. سرزمین جادویی که برای تیم آشنا به نظر می‌رسد، ولی اگر قبلا اینجا بوده پس چرا چیزی به خاطر نمی‌آورد؟

کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم برای کسانی که جلد اول را خوانده و دوست داشتند، عالی است. اگر به کتاب‌های کمیک علاقه‌مند هستید، از خواندن کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم لذت می‌برید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کتاب‌های جادو؛ قسمت هفتم
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های جادو

📚عشق کتاب📚
۱۴۰۰/۰۵/۲۲

عالی☺️ این کمیک رو میتونید در اپ کمیک سیتی تا جلد10 رایگان بخونید. ب همه دوست داران کمیک پیشنهاد میکنم کمیک سیتی رو دانلود کنندـ

محمدرضا
۱۴۰۰/۰۶/۲۲