معرفی و دانلود کتاب فضا pdf + خلاصه رایگان

۴.۲(از ۵ امتیاز)
انتشارات:
نشر آبشن

معرفی کتاب فضا

کتاب فضا نوشته جو کانر یکی از کتاب‌های مجموعه بخوانیم و بدانیم نشر آبشن است. این کتاب با ترجمه فرزاد رضایی و پریسا جباری منتشر شده است.

مجموعه بخوانیم و بدانیم دربردارنده اطلاعات عمومی برای کودکان و نوجوانان در قالب کتاب‌های کمیک با تصاویر رنگی و جذاب است که به بسیاری از سوالات آنها در حوزه‌های مختلف علمی، تاریخی، فرهنگی و هنری پاسخ می دهد.

در این جلد از مجموعه بخوانیم و بدانیم به پنجاه سوال درباره فضا مختلف پاسخ داده شده است.

خواندن کتاب چه کسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افزایش اطلاعات عمومی کودکان و نوجوانان نوشته شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فضا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فضا
قیمت کتاب:۲۰۱۰۰ تومان
برچسب:مجموعه بخوانیم و بدانیم، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

cute girl
۱۴۰۱/۰۵/۲۱

عالے بود .. ولی کاش سوالات واقعی تری که پاسخ هاشون سخته رو میگڋاشت نه سوالاتی که همه میدونن 😊 ولی عالییی بود 😄

۱۴۰۱/۱۰/۲۹

این کتاب بسیار خوب بود. به شما توصیه می کنم این کتاب را بخرید. این کتاب شصت صفحه داردوآموزنده هم هستش

۱۴۰۰/۰۸/۱۲

خوبه لطفا کتاب های دیگه ای مثل کجا، چگونه و چرا که از این مجموعه هست رو هم بگذارید ممنون ازتون