کتاب دلنوشتههای یک پزشک و بیمارانش در زمانهی کرونا
معرفی کتاب دلنوشتههای یک پزشک و بیمارانش در زمانهی کرونا
کتاب دلنوشتههای یک پزشک و بیمارانش در زمانهی کرونا حاصل چالشی است که دکتر عبدالرضا ناصرمقدسی، متخصص و اعصاب و عضو هیئت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ایام همهگیری بیماری کرونا برای بیمارانش راه انداخته است و از آنها خواسته است دلنوشتهها، نقاشیها و واکنش خودشان را به کرونا و بیماری اماس برای او بفرستند.
دکتر ناصرمقدسی در مقدمۀ کتاب مینویسند:
«در قرن بیستویکم، یک ویروس همه را به چالش کشیده بود و در این چالش عفونت و مرگ را تقاضا میکرد. پس عجیب نبود اگر من و بیمارانم نیز ترسیده باشیم. چکار باید میکردیم؟ در پستویِ ترسِ خود پنهان میشدیم؟ چند روزی با این درگیریهای ذهنی به سر بردم. تا اینکه به ذهنم رسید چالشی به راه بیندازم: چالش نوشتن و نقاشی کردن. نوشتن و نقاشی کردن آن چیزی که میخواهد ما را بترساند. این چالش با استقبال بسیار خوب عزیزان روبهرو شد. برای همین تصمیم گرفتم که آن را بهصورت یک کتاب کوچک در بیاورم.»
خواندن کتاب دلنوشتههای یک پزشک و بیمارانش در زمانهی کرونا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به خواندن دلنوشته از مطالعه این دلنوشتههای تاثیرگذار لذت خواهند برد.
کنار آمدن با بیماری ها سخته... هرچه بیماری خطرناک تر سخت تر.... اما این کتاب چندصفحه ای مطلبی را به من آموخت... گاهی کتابهای چندهزار صفحه ای هم یک محتوای کوچک ندارند اما این کتاب به خصوص در قسمت سبک
محور کتاب دلنوشته های کوتاه بیماران ام اس هست که به دلیل نقص ایمنی بسیار درمعرض خطر بودند.دلنوشته ها امید بخش بود
عجیب بود حس عجیبی به من داد از اون کتاب هاست که وقتی خوندم دوست ندارم تا چند روز با کسی حرف بزنم سینهام سنگین شده
عالییییییییییییییی😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍
به نظرم بیشتر از حس بیماران ام اس گفتن و من زیاد دوست نداشتم...دلم گرفت..کاش دنیایی داشتیم بدون درد و غم و رنج...
عالی بود❤️