کتاب تفکر در سطحی بالاتر
معرفی کتاب تفکر در سطحی بالاتر
تفکر در سطحی بالاتر یکی از سخنرانیهای انگیزشی جول اوستین، نویسنده و کشیش کلیسای بزرگ لیکوود است. اوستین در این اثر درباره ۱۰ شیوه فکری قدرتمند برای برخورداری از زندگی موفق و سرشار صحبت میٰکند.
خواندن کتاب تفکر در سطحی بالاتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به سخنرانیهای اوستین و دوستداران کتابهای حوزه موفقیت و رشد فردی.
درباره جول اوستین
جول اوستین با نام کامل جول اسکات اوستین در ۵ مارس ۱۹۶۳ به دنیا آمده است. او یک واعظ، کشیش تلویزیونی، نویسنده و کشیش ارشد در کلیسای لیک وود است. این کلیسا بزرگترین کلیسای پروتستان در شهر هیوستن ایالت تگزاس آمریکاست. خطابههای تلویزیونی او توسط بیش از ۷ میلیون بیننده در هفته و بیشتر از ۲۰ میلیون نفر در ماه در بیش از ۱۰۰ کشور دیده میشود. جول اوستین نویسنده هفت کتاب پر فروش نیویورک تایمز است. مردم جهان او را با نام مستعار کشیش خندهرو میشناسند.
بخشی از کتاب تفکر در سطحی بالاتر
بسیاری از اوقات ما به محیط خود، شیوه تربیت یافتن و انتظاراتی که سایرین از ما دارند اجازه میدهیم تا محدودیت های زندگیمان را تعیین کنند. همرنگ جماعت شدن و متوسط الحال پیش رفتن کار راحتی است. اما خداوند شما را برای متوسط الحالی نیافریده. وی به این منظور شما را خلق کرده تا برجسته باشید، فراتر از حد عادی بروید، اثر خود را بر نسل خود به جای بگذارید. شما بذرهای تعالی را درون خویش دارید و باید نسبت به گذشتگان خود فراتر بروید. بایستی بهتر از ایشان زندگی کنید، موفق تر باشید و معیار جدیدی را وضع نمایید.
شما قدرت، لطف، استعداد و توانایی درهم شکن موانع و پیش رفتن را دارید. خداوند شما را به این منظور خلق کرده تا به جایگاهی بالاتر برسید، تا موانع گذشته را درهم بشکنید و بر عادات بد غلبه نمایید و از محدودیتهای نسل اندر نسل رها شوید.
طوری زندگی نکنید که سرنوشت خود را از کف بدهید. شما برای گیر کردن در یک شرایط خاص، برای راضی شدن به آنچه هست و سالیان سال باقی ماندن در یک جا بدنیا نیامدهاید. شما را برای این آفریدهاند که عالی باشید. هم اکنون در وجودتان پتانسیلی است که منتظر مجالی برای بروز پیدا کردن است. شما استعدادهایی درون خود دارید که سبب باز شدن دربهایی جدید میشود، استعدادی که فرصت های نویی را برایتان به ارمغان میآورد. پس خود را از انتظارات سطح پایین خلاص کنید.
شما قدرت تحقق بخشیدن به خواستههایتان را دارید. بذرهای تعالی درونتان را به جنبش وادارید. سدشکن باشید. خداوند زندگی شما را به مسیری جدید هدایت میکند. شما فراتر از موانع گذشته خواهید رفت و رویاهایتان را محقق میسازید. شما تبدیل به همان انسانی میشوید که منظور خداوند از خلق شما بوده است.
اگ به دنبال خلاص شدن از نا امیدی هستین این کتاب کتاب خیلی خوبیه
عالی