کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸)
به قلم شهلا پناهی
معرفی کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸)
کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی، جلد هشتم از مجموعه مدافعان حرم و نوشته شهلا پناهی است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی، روایاتی از زندگی و رشادتهای این شهید بزرگ مدافع حرم است.
خواندن کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چشمان یعقوب؛ رضا کارگر برزی (مدافعان حرم ۸) |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۳۳۰۲۲۷۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۵۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۱۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مدافعان حرم، مجموعه خاورمیانه |

یکی از بهترین کتاب هایی که تا به حال خوندم...بی نظیر بود...حتماً مطالعه ش برای همه مون واجبه...
این کتاب، حاوی خاطرات مستند و دقیق با حفظ انسجام وقایع است که با آغاز و انجام دلنشین توام شده است.
اگر به سبک کتاب های دیگر نوشته می شد به نظر من بهتر بود
کتاب خوبی بود، روایت از طرف پدر شهید رضا کارگر برزی است. خداروشکر که با این شهید عزیز آشنا شدم.
عالی