معرفی و دانلود کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)

کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)

به روایت اعظم سالاری، همسر شهید

۴.۴ امتیاز(از ۱۶ رأی)
نجمه طرماح

معرفی کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)

کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری، جلد دوم از مجموعه مدافعان حرم و نوشته نجمه طرماح است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.

انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری، روایاتی از زندگی و رشادت‌های این شهید بزرگ مدافع حرم است.

خواندن کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به ادبیات پایداری و سرگذشت‌نامه‌های شهدا.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)
عنوان دیگربه روایت اعظم سالاری، همسر شهید
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه مدافعان حرم، مجموعه خاورمیانه

مانا
۱۴۰۰/۰۵/۱۸

از نظر اطلاعات خیلی خوب بود. نکاتی از سختی های زندگی خانواده سپاه گفته بود با عشق و صبر تونستند کنار هم طعم‌خوشبختی بچشند. از نظر من احتیاج به بسط و گسترش داشت. خیلی خلاصه بود

سیده فاطمه کمانی
۱۴۰۰/۱۲/۰۹

من این کتاب رو خوندم و واقعا دوستش داشتم

باافتخار ، یه ارزشی🦋
۱۴۰۱/۱۲/۱۳

اونجایی از کتاب که بچه ها از اینترنت عکس شهید رو بعد از شهادت میبینن واقعا داغونم کرد ... اونجایی که گفتن میدونم شهید شده ولی ناراحتم که چرا اذیت شده و شهید شده💔😔 خانم طرماح عزیز به خوبی از پس...بیشتر

لاکپشت کتابخون🐢
۱۴۰۱/۱۲/۱۹

با درود به عاشقان خفته در خاک🍃 عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است دادن سر نه عجب داشتن سر عجب است نویسندگان این مجموعه مدافعان حرم روایت فتح واقعا خیلی عالی هستن برای کسانی که در وادی این مسائل...بیشتر

کاربر 10020866
۱۴۰۵/۰۱/۰۶

این کتاب به من یاد داد که در تمام عمرم شبیه شهدا زندگی کنم و وبه شوق شهادت زندگی کنم و مثل شهید اسکندری منتظر شهادت باشم

a.b
۱۴۰۳/۱۱/۲۹

این کتاب در واقع قصه زندگی و خاطرات ایشون از زبان همسرشون هست . خوبه ها ولی راستش انتظار داشتم از سیره و سبک اخلاقی شهید عزیز بیشتر بدونم . مثلا از زبان دوستان ، آشنایان و همکارانشون🙁

مصطفی
۱۴۰۳/۰۱/۱۵

عالی

۱۴۰۳/۰۸/۲۶

سلام و صلوات پروردگار بر ارواح طیبه شهدا. قطعا خوندن کتاب که از زبان همسر شهید اسکندری نقل شده خالی از لطف نیست و مخاطب رو با زندگی مشترک اولین شهید بی سر مدافع حرم آشنا می کنه. ولی به...بیشتر

آخر شهید می‌شوی؛ شهید صادق عدالت اکبری (مدافعان حرم ۱۵)
حسین شرفخانلو
محمدعلی رنجبر به روایت مرضیه کازرونی همسر شهید (جلد چهارم)
زهره شریعتی
بی تو پریشانم
زینب پاشاپور
دیدار پس از غروب؛ مهدی نوروزی (مدافعان حرم ۱)
منصوره قنادیان
دلم پرواز می خواهد
پریسا محسن پور
شبیه خودش؛ حامد جوانی (مدافعان حرم ۳)
حسین شرفخانلو
جانا؛ محرم ترک (مدافعان حرم ۶)
منصوره قنادیان
کتاب حسن باقری؛ یادگاران ۴
فرزانه مردی
مثل نسیم؛ سیداحسان حاجی حتم‌لو (مدافعان حرم ۹)
اعظم‌سادات حسینی
شهید نورعلی شوشتری؛ نیمه پنهان ماه ۳۰
شهید علی تجلایی؛ نیمه پنهان ماه ۲۲
راضیه کریمی
بادیگارد؛ عبدالله باقری (مدافعان حرم ۱۱)
افروز مهدیان
شهید حمید باکری؛ نیمه پنهان ماه ۳
حبیبه جعفریان
شهید اسماعیل دقایقی؛ نیمه پنهان ماه ۴
علی مرج
سروها ایستاده می‌مانند؛ حسن قاسمی‌دانا (مدافعان حرم ۱۰)
شهید اصغر قجاوند؛ نیمه پنهان ماه ۱۳
نجمه کتانچی
سعید جان‌بزرگی به روایت زهرا صبوری همسر شهید (جلد پنجم)
هاله عابدین
ایوب بلندی؛ به روایت شهلا غیاثوند همسر شهید (جلد سوم)
زینب عزیزمحمدی
شهید محمد اصغری‌خواه؛ نیمه پنهان ماه ۱۴
فاطمه غفاری
طائر قدس؛ امین کریمی (مدافعان حرم ۱۳)