کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری (مدافعان حرم ۲)
کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری، جلد دوم از مجموعه مدافعان حرم و نوشته نجمه طرماح است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری، روایاتی از زندگی و رشادتهای این شهید بزرگ مدافع حرم است.
خواندن کتاب سر سر؛ عبدالله اسکندری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
طائر قدس؛ امین کریمی (مدافعان حرم ۱۳)
مریم عرفانیان
دلم پرواز می خواهدپریسا محسن پور
سید محمدعلی جهانآرا؛ یادگاران ۲۰فرزانه مردی
جانا؛ محرم ترک (مدافعان حرم ۶)منصوره قنادیان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
جمله همسر شهید قبل اعتکاف و قبل اعزام به سوریه: دلم برایش تنگ شده بود هرچه میگذشت وابستگی ام بیشتر میشد. راستی راستی ۳۰ سال پیش اینهمه دوریش رو چطوری تحمل میکردم ؟ صبرم بیشتر بود یا علاقه م کمتر؟ همه ی رفتارهایش
چقدر خوشحالم که همزمان با خوندن این کتاب پیکر مطهر سیدالشهدای مدافعان حرم بازگشت . به امید شفاعت این بزرگان
من این کتاب رو خوندم و واقعا دوستش داشتم
از نظر اطلاعات خیلی خوب بود. نکاتی از سختی های زندگی خانواده سپاه گفته بود با عشق و صبر تونستند کنار هم طعمخوشبختی بچشند. از نظر من احتیاج به بسط و گسترش داشت. خیلی خلاصه بود
اونجایی از کتاب که بچه ها از اینترنت عکس شهید رو بعد از شهادت میبینن واقعا داغونم کرد ... اونجایی که گفتن میدونم شهید شده ولی ناراحتم که چرا اذیت شده و شهید شده💔😔 خانم طرماح عزیز به خوبی از پس
با درود به عاشقان خفته در خاک🍃 عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است دادن سر نه عجب داشتن سر عجب است نویسندگان این مجموعه مدافعان حرم روایت فتح واقعا خیلی عالی هستن برای کسانی که در وادی این مسائل
سلام و صلوات پروردگار بر ارواح طیبه شهدا. قطعا خوندن کتاب که از زبان همسر شهید اسکندری نقل شده خالی از لطف نیست و مخاطب رو با زندگی مشترک اولین شهید بی سر مدافع حرم آشنا می کنه. ولی به
عالی