کتاب منصور ستاری؛ آسمان ۵
خواندن نظراتمعرفی کتاب منصور ستاری؛ آسمان ۵
کتاب منصور ستاری، جلد پنجم از مجموعه آسمان و نوشته لعیا رزاقزاده است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب منصور ستاری، روایاتی از زندگی و رشادتهای این شهید بزرگ دفاع مقدس از زبان همسر ایشان است.
خواندن کتاب منصور ستاری را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
حمیدرضا سهیلیان؛ آسمان ۶
یاران ابراهیمگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
رد پای برهنهحمید حسام
شبیه خودش؛ حامد جوانی (مدافعان حرم ۳)حسین شرفخانلو
بادیگارد؛ عبدالله باقری (مدافعان حرم ۱۱)افروز مهدیان
من بخشی از کتاب رو جایی خوندم. قسمت ازدواجش را. خیلی خوشم آمد. ان شاءالله در آینده کتاب رو کامل می خونم.
بدون توقف خواندم و البته گریستم. برای سرباز دلسوز وطنم که حتی برای خدمت به وطن زیر فشار ها سکته می کند اما ادامه می دهد. واقعاشعر امام خمینی که برایش نوشتهبود مناسبش بود: همچو منصور خریدار سر دار شدم
کسانی که فیلم "منصور" رو دیدن حتما این کتاب رو بخونن تا بهتر با شخصیت شهید ستاری آشنا بشن. شخصیت شهید ستاری رو هیچ کس بهتر از همسرشون نمیتونست شرح بده.
واقعا کتاب خوبی بود برای آشنایی با شهید ستاری عزیز اما از لحاظ نوشتاری نظر منو خیلی جلب نکرد
عاشق شخصیتشونم