کتاب این بیستوسه صفحه
معرفی کتاب این بیستوسه صفحه
این بیستوسه صفحه نوشته محسن الویری کتابی در زمینه علوم سیاسی است که به بازخوانی یک سند از آیتالله هاشمی رفسنجانی میپردازد.
زندگینامههای مردان سیاست، اگر در عهد مسندنشینی آنها نوشته شده باشد، همۀ نکوهشهایی را که سزاست در بر ندارد و اگر در عهد حاشیهنشینی آنها، همۀ ستایشهایی را که زیبنده است همراه ندارد. بر اساس این قانون نانوشته هنوز برای یک تاریخپژوه، زمانۀ نوشتن دربارۀ مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی فرا نرسیده است.
این بیستوسه صفحه دربردارنده پرسشهای دانشآموزان عضو حزب جمهوری اسلامی از آیتالله هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۶۱ش و پاسخهای ایشان است که ما را با آگاهیهای خواندنی دربارۀ تاریخ انقلاب اسلامی و ابعادی تازه از دیدگاههای سیاسی ایشان روبهرو میسازد.
خواندن کتاب این بیستوسه صفحه، بازخوانی یک سند از آیتالله هاشمی رفسنجانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعۀ این کتاب برای پژوهشگران انقلاب اسلامی و علاقهمندان به تاریخ معاصر سودمند است.
اونچه که عملکرد خیانت بار ایشون نشون داده فرسنگ ها با صحبت های اول انقلابشون فرق داره مثل اینکه گفتن ثوتمندا خرس و خوکن که اگه بخوایم تحلیل کنیم و بر اساس صحبتشون خودشونو قضاوت کنیم میگیم حتما خودشون ساده