کتاب کتابهای جادو؛ قسمت پنجم
معرفی کتاب کتابهای جادو؛ قسمت پنجم
کتابهای جادو؛ قسمت پنجم، اثر کت هاوارد، داستان سرنوشت تیموتی هانتر است. تلاشهای تیم برای کشف رازهای جادویی که او را به جادوگری قوی اما شرور تبدیل میکند.
کتاب کتابهای جادو؛ قسمت پنجم را محسن شکاری به فارسی ترجمه کرده است و اثری بینظیر برای طرفداران کمیک خلق کرده است.
دربارهی کتاب کتابهای جادو؛ قسمت چهارم
کتابهای جادو داستان سرنوشت تیموتی هانتر است. سرنوشت تیموتی هانتر اینه که بزرگترین جادوگر دنیا بشود، ولی گروههایی مخفی سعی دارن او را بکشند، چون به عقیدهی آنها جادوی تیم بالاخره یه روزی او را به یک جادوگر شرور و بی رحم تبدیل میکند. در قسمت چهارم این کمیک، تیم برای پیدا کردن دلیل کابوسهایی که به خاطر نمیآورد به تنهایی جایی میرود که ممکن است کمکش کند او به دنیای رویا میرود. اما عواقب رفتن به چنین جایی سنگینتر از آن چیزی است که فکر میکند.
کتاب کتابهای جادو؛ قسمت پنجم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به کتابهای کمیک علاقهمند هستید، از خواندن کتابهای جادو؛ قسمت پنجم لذت میبرید.
بابا مردیم رایگان کنید هی باید نمونه بخونیم هیچی هم از داستان نمیفهمیم
خیلی جالب بود تعریف هابیل و قابیل رو دوس داشتم واقعا نیازه بعضی وقت ها متفاوت و از ی زاویه دیگه نگاه کنیم😁 این کمیک رو میتونید در اپ کمیک سیتی تا جلد 10رایگان بخونید. ب همه دوست داران کمیک پیشنهاد
راست میگه
میدونید این کتاب عالیه ولی لطفا رایگان کنین بعضی ها توان مالی کتابارو ندارن و باز میکنن و هیچی از داستان متوجه نمیشن لطفا رایگان کنین
بسیار عالی بود به نوجوانان توصیه می کنم که این مجموعه کمیک را دنبال کنند.
عالیه من یک پسر ده ساله هستم از نظر من عالیه ولی تو کمیک سیتی رایگان هست داخل بازار
بابا شما که اینقدر زحمت می کشید لطفاً کتاب هارو بعد از چند وقت که میاد بیرون رایگان کنید تا ماهم بیشتر کتاب بخونیم