معرفی و دانلود کتاب دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایرانsubscriptionAvailable

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران

کتاب دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران نوشته عبدالله مرادی است. این کتاب را انتشارات دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی منتشر کرده است.

درباره کتاب دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران

انقلاب اسلامی از بدو پیروزی یک الگوی هویتی و ارزشی معارض با نظام لیبرال‌‌دموکراسی به ‌شمار آمده است، چه اینکه با پایان بخشی به یک حکومت وابسته به استعمار خارجی در ایران، منادی استقلال و حق تعیین سرنوشت ملت‌ها برای ایجاد نظام‌های سیاسی مبتنی بر مردم‌سالاری بوده است. بر همین اساس نیز جمهوری اسلامی ایران، از منظر ایالات‌متحده آمریکا به‌مثابه یک تهدید مؤثر به شمار آمده است. به همین جهت همواره طیفی از سیاست‌های تخاصم آمیز از «براندازی» تا «سیاست مهار» در دستور کار آمریکا قرار داشته که البته در مقاطعی با رویکرد سخت نظامی، مانند جنگ تحمیلی و در مقاطعی نیز با استفاده از الگوی براندازی نرم پیگیری شده است.

خواندن کتاب دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان و پژوهشگران روابط بین‌الملل و علوم سیاسی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل
برچسبمجموعه امنیت ملی

محمدیان
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۰۳

کتاب عالمانه و تحقیقی با استنادات جدید بود. به پژوهشگران و فعالان حوزه سیاست خارجی برای درک بهتر سیاست بین المللی پیشنهاد میکنم

استراتژی ضد اطلاعات ملی ایالات متحده آمریکا (۲۰۲۲-۲۰۲۰)
مرکز ضداطلاعات و امنیت ملی ایالات متحده آمریکا
شناخت دشمن
کرن یارهی میلو
جنگ های ترکیبی
محمد جولانی
امنیت ملی در عصر جدید (روندها و مولفه ها)
عبدالله مرادی
بحران های ژئوپلیتیکی غرب آسیا و شمال آفریقا
سیاست‌گذاری دفاع ملی
وحید ریاضی
در برج امنیت
شراره عبدالحسین‌زاده
آینده روابط ایران و ترکیه در افق ۱۴۰۸
سیدمهدی نبوی
سیاست خارجی امریکا در عصر جدید (۱۹۰۰-۲۰۲۰)
ابوذر گوهری مقدم
راهبرد نظامی، نظریه و مفاهیم
راندل گ بودیش
تدابیر نظامی قرآن مجید (جلد اول)
سیدعلیرضا قاسمی
الگوی مدیریت غافلگیری راهبردی