کتاب بهبود مستمر در کسب و کار چارلز سی. هاروود + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بهبود مستمر در کسب و کار

کتاب بهبود مستمر در کسب و کار

معرفی کتاب بهبود مستمر در کسب و کار

کتاب بهبود مستمر در کسب و کار، نوشته چارلز سی. هاروود، راهنمای پیشرفت سازمان در ۲۴ ماه است. کتاب بهبود مستمر در کسب و کار را با ترجمه محمدرضا یاراحمدی و حدیث علایی‌پور در اختیار دارید.

درباره‌ی کتاب بهبود مستمر در کسب و کار

در دنیای امروز ما همه چیز با سرعتی باورنکردنی در حال پیشرفت است. کسب و کارها و سازمان‌ها نیز از چنین قاعده‌ای مستثنی نیستند و برای پیشرفت و همگام با سرعت دنیا گام برداشتن، باید تمام تلاش خود را بکنند. بسیاری از سازمان‌های معتبر و موفق در دنیا برای بهبود شرایط کاری و بالا بردن عملکرد و بازدهی خودشان از روش پیشرفت تدریجی استفاده می‌کنند. کتاب بهبود مستمر در کسب و کار، در ارتباط با روش های مدیریت و سازماندهی کسب و کار برای پیشرفت گام به گام و چگونگی رفع نواقص و ضعف های مدیریت سازمان و کسب و کارها است. چارلز سی. هاروود در کتاب بهبود مستمر در کسب و کار با توضیح این روش کارآمد، به راهنمای پیشرفت سازمان در ۲۴ ماه تبدیل شده است.

کتاب بهبود مستمر در کسب و کار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب بهبود مستمر در کسب و کار برای تمام مدیران موفق و کسانی است که می‌خواهند سازمان و یا کسب و کار خود را به سازمان و کسب و کاری موفق تبدیل کنند.