معرفی کتاب بهبود مستمر در کسب و کار
کتاب بهبود مستمر در کسب و کار، نوشته چارلز سی. هاروود، راهنمای پیشرفت سازمان در ۲۴ ماه است. کتاب بهبود مستمر در کسب و کار را با ترجمه محمدرضا یاراحمدی و حدیث علاییپور در اختیار دارید.
دربارهی کتاب بهبود مستمر در کسب و کار
در دنیای امروز ما همه چیز با سرعتی باورنکردنی در حال پیشرفت است. کسب و کارها و سازمانها نیز از چنین قاعدهای مستثنی نیستند و برای پیشرفت و همگام با سرعت دنیا گام برداشتن، باید تمام تلاش خود را بکنند. بسیاری از سازمانهای معتبر و موفق در دنیا برای بهبود شرایط کاری و بالا بردن عملکرد و بازدهی خودشان از روش پیشرفت تدریجی استفاده میکنند. کتاب بهبود مستمر در کسب و کار، در ارتباط با روش های مدیریت و سازماندهی کسب و کار برای پیشرفت گام به گام و چگونگی رفع نواقص و ضعف های مدیریت سازمان و کسب و کارها است. چارلز سی. هاروود در کتاب بهبود مستمر در کسب و کار با توضیح این روش کارآمد، به راهنمای پیشرفت سازمان در ۲۴ ماه تبدیل شده است.
کتاب بهبود مستمر در کسب و کار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب بهبود مستمر در کسب و کار برای تمام مدیران موفق و کسانی است که میخواهند سازمان و یا کسب و کار خود را به سازمان و کسب و کاری موفق تبدیل کنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بهبود مستمر در کسب و کار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بهبود مستمر در کسب و کار |
| عنوان دیگر | راهنمای پیشرفت سازمان در ۲۴ ماه |