معرفی و دانلود کتاب مردم گله مندند + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مردم گله مندند

کتاب مردم گله مندند

نگاهی به تحلیل‌ها، توصیه‌ها، نگرانی‌ها و نقدهای مقام معظم رهبری در دوران دولت یازدهم

۴.۳(از ۳ امتیاز)
نوع کتاب

قیمت:

۲۰,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب مردم گله مندند

کتاب مردم گله مندند، اثر دفتر مطالعات گفتمان انقلاب اسلامی، نگاهی به تحلیل‌ها، توصیه‌ها، نگرانی‌ها و نقدهای مقام معظم رهبری در دوران دولت یازدهم دارد.

درباره‌ی کتاب مردم گله مندند

کتاب مردم گله مندند، که اثر دفتر مطالعات گفتمان انقلاب اسلامی است، نگاهی به تحلیل‌ها، توصیه‌ها، نگرانی‌ها و نقدهای مقام معظم رهبری در دوران دولت یازدهم دارد. مردم گله مندند در شش فصل به موضوعات مختلفی مانند مولفه‌های گفتمان انقلابی و گفتمان انفعالی، تحلیل کلان و قرآنی رهبری از شرایط کنونی کشور، تحلیل‌ها، توصیه‌ها، نقدها و نگرانی‌ها در عرصه اقتصادی، عرصه‌ی سیاست داخلی و خارجی، فرهنگ، علم و محیط‌زیست می‌پردازد.

کتاب مردم گله مندند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دوست دارید با تحلیل‌ها، توصیه‌ها، نگرانی‌ها و نقدهای مقام معظم رهبری در دوران دولت یازدهم آشنا شوید، کتاب مردم گله مندند را بخوانید.

بخشی از کتاب مردم گله مندند

یکی از پرتکرارترین واژه‌های رهبری در این چهارسال، «انقلابی بودن و انقلابی گری» بوده است. اساساً ایشان راه حل عبور از مشکلات را احیای این روحیه دانسته و «انقلابی ماندن و انقلابی بودن» را مسئله اصلی کشور می‌دانند. تعبیر «مسئله اصلی کشور» تعبیر پر معنا و دارای بار مفهومی ویژه‌ای است. گویا امروز از این مؤلفه فاصله گرفته‌ایم و به سوی کم رنگ و یا به فراموشی سپردن آن حرکت می‌کنیم و در کلامی دیگر ایشان به همین نکته اشاره فرموده و سخن از «لزوم احیای روحیه انقلابی» به میان می‌آورند. ایشان می‌فرمایند:

«راه عبور از همهٔ مشکلاتی که برای کشور محتمل است، چه در این دوره، چه در ده سال دیگر، چه در پنجاه سال دیگر، این است که کشور از درون مستحکم باشد. ببینید چه‌جوری استحکام حاصل می‌شود. استحکام داخلیِ نظام، اساس کار است؛ هم استحکام سیاسی، هم استحکام اقتصادی، هم استحکام فرهنگی، و هم بالاتر از همه استحکام روحی و روانی افراد، بخصوص نخبگان و بخصوص مسئولان ارشد کشور. این استحکام اگر وجود داشته باشد، هیچ خطری کشور را تهدید نمی‌کند. کشور در مقابل همهٔ خطرها آماده است. جوانهای عزیز ما بایستی این رویِشِ مبارکِ روحیّهٔ انقلابی را ادامه بدهند. بحث‌ها و جنجالها و حاشیه‌سازی‌ها و پرداختن به چیزهای کوچک و جزئی و مانند اینها مسئلهٔ کشور نیست؛ مسئلهٔ کشور، روحیّهٔ انقلابی است؛ مسئلهٔ کشور، جهت‌گیری انقلابی است؛ و از لحاظ عملی و برنامه‌ریزی، مسئلهٔ کشور، اقتصاد است که بارها عرض کرده‌ایم، پیشرفت علمی است که بارها عرض کرده‌ایم و اتّحاد و انسجام آحاد ملّت است که این را هم بارها عرض کرده‌ایم. این‌ها مسائل اصلی کشور است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مردم گله مندند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابمردم گله مندند
عنوان دیگرنگاهی به تحلیل‌ها، توصیه‌ها، نگرانی‌ها و نقدهای مقام معظم رهبری در دوران دولت یازدهم
موضوعکلیات اسلام، فرق اسلامی
نویسندهدفتر مطالعات گفتمان انقلاب اسلامی
انتشاراتنشر شهید کاظمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۱/۰۶
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱۹.۷۵ مگابایت
شابک۹۷۸-۶۰۰-۸۲۰۰-۷۷-۲
تعداد صفحه‌ها۳۶۰ صفحه
قیمت کتاب۲۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵
نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

در بین جهاد اصغر یک جهاد هست که خدای متعال آن را «جهاد کبیر» نام نهاده که آن همین است "جهاد کبیر" یعنی  چه؟ یعنی اطاعت نکردن از دشمن، از کافر؛ از خصمی که در میدان مبارزهٔ با تو قرار گرفته اطاعت نکن. اطاعت یعنی چه؟ یعنی تبعیّت؛ تبعیّت نکن. تبعیّت نکردن در کجا؟ در میدانهای مختلف؛ تبعیّت در میدان سیاست، در میدان اقتصاد، در میدان فرهنگ، در میدان هنر. در میدانهای مختلف از دشمن تبعیّت نکن؛ این شد "جهاد کبیر".
وحید
۱
اینکه بعضی در زبان یا در شعار دنبال آزادی‌های فردی باشند امّا علیه استقلال کشور حرف بزنند، این یک تناقض است. چطور ممکن است آزادی فردیِ اشخاص محترم باشد امّا آزادی یک ملّت، آزادی در مقیاس یک کشور، در مقابل تحریم های مخالفان و بیگانگان، محترم نباشد! این اصلاً قابل فهم نیست، قابل قبول نیست.
وحید
۰
 قرآن در دو جا اشاره می‌کند به انحطاط ملّتهایی که اوّل ایمان آوردند، بعد در نسل بعد دچار انحطاط شدند. یک جا در سورهٔ مریم است که می‌فرماید: فَخَلَفَ مِن بَعدِهِم خَلفٌ اَضاعُوا الصَّلوةَ وَاتَّبَعُوا الشَّهَواتِ فَسَوفَ یَلقَونَ غَیًّا؛ یعنی اوّلی‌ها مبارزه کردند و ایمان آوردند، منتها بعد -معنای «خَلْف» با سکون لام، با «خَلَف» با فتحهٔ لام، ضدّ هم است؛ «خَلْف» یعنی بازماندهٔ بد، «خَلَف» یعنی بازماندهٔ خوب؛ اینجا می‌گوید: فَخَلَفَ مِن بَعدِهِم خَلفٌ- بازمانده‌های بدی روی کار آمدند که «اَضاعُوا الصَّلوة»؛ اوّلین کارشان این بود که نماز را ضایع کردند؛ وَ اتَّبَعُوا الشَّهَوات؛ دنبال شهوات رفتند، دنبال شهوات شخصی رفتند؛ فَسَوفَ یَلقَونَ غَیًّا؛ این دو عامل -عامل ضایع کردن نماز و دنباله‌روی از شهوات- این نیروهایی را که باید در مقام جهاد و مبارزه ایستادگی کنند و این ایستادگی قطعاً به پیروزی منتهی خواهد شد، این‌ها را تضعیف می‌کند؛ این‌ها را پوک می‌کند.
وحید
۰
فشار دنیا، بداَدایی‌های قدرتهای گوناگون بزرگ و کوچک دنیا در مقابل نظام جمهوری اسلامی و هر نظام مستقلّی، تابع ضعف و قوّت این نظام است؛ هر جا شما ضعیف باشید، بداَدایی آنها بیشتر می‌شود؛ هر جا شما قوی بودید، توانا بودید، روی پای خودتان توانستید بایستید، آن‌ها مجبور می‌شوند مؤدّبانه‌تر با شما رفتار بکنند، منطقی‌تر با شما رفتار بکنند
سرباز آقا
۰