کتاب محرم راز
معرفی کتاب محرم راز
کتاب محرم راز، نوشته حسین ایزدی، مروری بر زندگی، شخصیت و اندیشههای عالم عارف مرحوم آیتالله شیخ محمدهادی تالهی همدانی؛ و مروری بر حیات عالمان و عارفان همدان در گذر تاریخ است.
دربارهی کتاب محرم راز
آیت الله بهجت درباره مرحوم آیتالله شیخ محمدهادی تالهی همدانی فرموده بودند: آیندگان قدر او را خوهند شناخت، و آیت الله حسن زاده آملی فرمودند: من در تالهی فانی شدم. بر همین اساس، حسین ایزدی نویسندهی کتاب محرم راز، تلاش کرده است تا مخاطبان را با یکی از عرفای گمنام معاصر به نام مرحوم آیتالله شیخ محمدهادی تالهی همدانی آشنا کند.
در کتاب محرم راز زندگینامه، ویژگیهای شخصیتی و کرامات او میخوانیم. با نگاهی که بزرگان به او داشتند، آشنا میشویم و با برخی از اندیشهها، گفتارها و دستورالعملهایی بریا زندگی انس میگیریم. در بخش معرفی اندیشهها، گزیدهای از نوشتهها و گفتارهای این عارف برجسته در مورد ۷ موضوع یعنی نماز، ولایت اهل بیت، سیروسلوک، مباحث سیاسی اجتماعی، مرگ، دنیا و تفکر آورده شده است. بخش دوم کتاب محرم راز نگاهی کوتاه بر حیات عالمان و عارفان همدان در گذر تاریخ دارد.
کتاب محرم راز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید با زندگی و اندیشههای این عالم بزرگ آشنا شوید کتاب محرم راز را بخوانید.
فهرست
- از طلوع تا عروج