معرفی و دانلود کتاب قصه‌های قشنگ علاءالدین pdf + خلاصه رایگان

حسین حبیبی
انتشارات:
نشر دادجو

معرفی کتاب قصه‌های قشنگ علاءالدین

کتاب قصه‌های قشنگ علاءالدین، نوشته‌ حسین حبیبی، داستان یک جوان تنبل و بیکار به اسم علاءالدین است که یک روز چراغی پیدا می‌کند و زند‌گی‌اش متحول می‌شود.

درباره‌ی کتاب قصه‌های قشنگ علاءالدین

علاءالدین یکی از شخصیت‌های داستانی هزارویک شب است که با داستان علاءالدین و چراغ جادو شناخته شده است. این شخصیت با غول چراغ جادویش بعدها دستمایه ساخت داستان‌ها و فیلم‌ها و انیمیشن‌های گواگون شد. علاءالدین جوانی است بیکار و ولگرد که بعد از پدرش باید کسب و کار او را بچرخاند اما او خیلی تنبل است و نمی‌تواند از پس این کاربرآید. علاءالدین طی ماجراهایی با چراغی جادویی روبه‌رو می‌شود که زندگی‌اش را تغییر می‌دهد.

در این کتاب داستان علاءالدین با زبانی کودکانه برای بچه‌ها بازنویسی شده است.

کتاب قصه‌های قشنگ علاءالدینرا به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و تمام کسانی که به قصه‌های کودکانه علاقه‌مند هستند، از مطالعه کتاب علاءالدین لذت می‌برند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه‌های قشنگ علاءالدین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقصه‌های قشنگ علاءالدین

خیلی عالی و جذاب بود . پیشنهاد می کنم که بخوانید ا🎀♥️😍🤩

۱۳۹۹/۰۱/۰۷

عالی ۵ ستاره هم کمه

۱۳۹۹/۰۱/۰۷

عالی بود امید وارم قصه های جدیدی توکشور ایران بیا ورند بچه ها این قصهرا بخوانید قشنگه🤩🤩😍

محمودی
۱۳۹۹/۰۵/۰۲